Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
LG Optimus 7 kan nu vækkes med start knappen

LG Optimus 7 kan nu vækkes med start knappen

| 24. oktober 2011 | 3 Comments

Jeg fik en update til min LG her i sidste uge, selvom jeg kørte med Windows Phone 7.5 (Mango). Jeg havde læst på nettet at LG ville udsende en firmware opdate til nogle af deres telefoner og tænkte at det nok bare var det. Af den grund regnede jeg ikke med at der var noget nyt funktionsmæssigt.

Her til morgen opdager jeg så (ved et tilfælde) at jeg nu kan vække telefonen, altså så skærmen tænder, ved at trykke på Start-knappen. Dette har man ikke kunne før på LG Optimus 7 og er noget jeg har savnet. Ved ikke hvorfor LG har været så lang tid om at få dette slået til, da det er har været muligt altid på Samsung Omnia 7 fx så vidt jeg ved.

I hvert fald er det nu muligt på min LG Optimus 7 :)

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Jeg opserverede det samme. Så kan vi jo håbe på at Hotspot også snart kommer. ;-)

  2. Jesper Hansen siger:

    Jeg synes da min kom med mango, har ihvertfald haft muligheden siden mango updaten…pragtfuldt

  3. Mads siger:

    Det var i hvert fald ikke i Beta 2 for den kørte jeg med længe.
    Men ja det er fedt at have fået det. Nu var man ellers lige begyndt at vende sig til at det ikke var muligt, hehe.

Leave a Reply