Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Hvornår kommer Nokia Lumia 800 og 710 til Danmark?

Hvornår kommer Nokia Lumia 800 og 710 til Danmark?

| 26. oktober 2011 | 5 Comments

I følge det som bliv sagt i keynoten i morges og hvad der bliver skrevet rundt omkring så kommer Nokia Lumia 800 og 710 til Danmark i løbet af næste år, muligvis i starten af 2012.

Allerede nu er telefonerne på vej ud af fabrikken og de vil være i butikkerne i fx England og Tyskland allerede her i november måned.

 

UPDATE: Microsoft har bekræftet at Nokia’s WP telefoner købt fx i England vil være på dansk også. Læs mere her.

Skulle du være fristet til at købe dig en alligevel fra fx Tyskland og England, så skal du vide at du højest sandsynlig så ikke får dansk sprog på den.
For mange betyder dette sikkert ikke noget, men det er dog noget man lige skal være opmærksom på. [Kilde]

Tak til Loyal2Nokia for at dele ovenstående artikel i forummet.

Personligt så venter jeg nok, da jeg godt kunne tænke på at prøve at have dansk på min næste Windows Phone.

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Henrik siger:

  “Skulle du være fristet til at købe dig en alligevel fra fx Tyskland og England, så skal du vide at du højest sandsynlig så ikke får dansk sprog på den.
  For mange betyder dette sikkert ikke noget, men det er dog noget man lige skal være opmærksom på.”

  Det var da en utrolig måde at miste kunder til andre mobilfirmaer.
  Jeg ville ellers gerne have en Lumia 800, helst så snart som muligt. Næ nej, den udkommer først en gang i starten af 2012. Det er jo 2+ (2!!!) måneder fra nu af.
  Samtidig med at den kan købes i England, Tyskland og andre steder. Fint så køber jeg bare den fra England. Næ nej! Hvad gør Micro$oft så? Micro$oft dikterer at man ikke kan skifte sprog på telefonen.
  Dvs. Jeg kan købe Lumia 800 meget snart med en bekostning af mistet sprog. Nej tak, jeg køber bare Samsung Omnia W så snart den kommer til DK, og det er ikke om 2 måneder.

 2. Peter Aaen siger:

  Desværre er jeg ret enig med Henrik – “desværre” fordi det er noget ‘ged’ for Nokia.

  Jeg har ventet på at købe mig en ny mobil i 2 måneder nu. Driftet frem og tilbage mellem android og windows phone. Men jeg holdt ud for at se hvad Nokia fandt på.

  En af mine venner har købt en HTC Titan til 4.500 kr. og Samsung kommer i november med Omnia W til 2.700 kr.. Men der er også Galaxy SII til 3.500 kr. og Xperia Arc som kan fås til 2.500 kr. Men der er også HTC Sensation XL til 4.800 kr.

  Jeg vil gerne have en 4.3″ mobil med 8 mp kamera og god Facebook/SMS funktion. Her bliver Nokia og Samsung ‘for små’ og Titan pt. for dyr/måske for stor? Og når man nu kan få så meget mobil i en Xperia Arc til 2.500 kr. fik jeg det råd at købe den – den er også flot og lækker…Vil jeg så vente på Nokia Lumia 800 til januar – hvor den så kommer med abonnement som i England og hvor man alligevel ikke kan købe den uden abonnement men skal vente yderligere??? Da jeg læste Mobilsiden.dk mht. ikke at købe i udlandet tænkte jeg med det samme, at det var for at ‘beskytte’ de danske teleselskaber. For de mister jo penge hver gang man køber mobilen udenfor DK.

  Og om Mango skriver Engadget.com (hvilket jo ikke trækker op):

  You’ll be surfing the net and suddenly realize that the ‘back’ button takes you back to the home screen rather than to the previous page. You’ll be typing in a ‘Name’ field to register an email account when you realize that it doesn’t capitalize the first letter, and the ‘Email’ field doesn’t present you with the @ symbol. You’ll try to connect to the Marketplace only to get some random error number, even though you have a strong WiFi signal and you connected fine just a few minutes ago. When you finally gain access, you’ll discover that the Search button is no longer context sensitive and instead of searching the Marketplace it always transports you to Bing. You’ll finally get over the general dearth of good apps and decide to purchase one, only to discover that you can’t add credit card details because a few decades ago you registered your first ever Hotmail account in a different country.

 3. Mads siger:

  Jeg kan godt følge jer, det er ikke fedt at vi ikke kan købe i DK med det samme. Desværre så var det jo lidt ventet, da Nokia havde meldt ud de lande de ville komme ud i først.

  Jeg må indrømme at jeg da også havde forventet at jeg bare kunne købe en fra tyskland/england, men det ser det ikke ud til. Men lad os nu se om mobilsiden.dk ikke bare er forvirret. Lad os se hvad der sker når de første i DK modtager deres nye Nokia fra England.

  Det udsnit der fra Engadget lyder da godt nok som en der har haft en dårlig start på dagen :) I og for sig har han ret i mange af de ting der, men der er jo forklaringer på det hele kan man sige. Den værste er den med live-id landet, det er skide irriterende.
  Det med tilbage knappen er korrekt, hvis du er kommet ind i browseren, fx fra email klienten fordi du har trykket på et link. Når du så trykker tilbage så kommer du tilbage til emailen, ikke til den forrige side fra sidst du browsede. I praksis fungerer dette faktisk rigtig godt.
  Når du browser rundt, så fungerer tilbage knappen altså som tilbage knappen :)

 4. Bjørn siger:

  Jeg har lige modtaget min nye Nokia Lumia 800. Problemet er at telefonsproget er fransk, eller noget der ligner. Hvad dælen gør jeg?

 5. Mads siger:

  @Bjørn: Av, den var grim… det er ikke til den telefon, men prøv at se om noget i samme stil virker på Lumia 800 også.

  http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp7-wptips/how-to-hard-reset-lg-quantum-phone-using-phone/b3a049a7-7cd4-4006-9e27-acf277da7786

  Altså kombinationen af en volume knap, kamera knappen og så tændt knappen.

Leave a Reply