Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Hvor kan man købe Nokia Windows Phones i udlandet

Hvor kan man købe Nokia Windows Phones i udlandet

| 1. november 2011 | 11 Comments

Frederik kom med den smarte idé om vi ikke skulle forsøge at samle alle de steder hvor man kan købe Nokia 800 i udlandet.

Jeg har hørt om følgende steder, hvor de nye Nokia Lumia skulle kunne købes.

Har du en at tilføje eller har du erfaringer, gode som dårlige, med nogle af siderne, så giv endelig lyd fra dig i en kommentar nedenfor.

Update 18-11-2011: Der er en del kommentarer i dette indlæg også med tips til hvor Lumia 800 kan købes.

 

Tags: , , , ,

Category: Andre nyheder

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Hjalte siger:

  Hvis man er så heldig at få fat i en Nokia lumia 800 når den udkommer i England, vil Nokiadrive og Nokiamusic så også være tilgængeligt for os her i DK ?

 2. Frederik siger:

  Så har jeg også preordered den hos Expansys.dk. Men hvis de ikke snart kommer med nogle informationer om hvornår de kan levere, hopper jeg også på vognen og bruger en anden leverandør. :)

 3. Mads siger:

  @Thomas: hos 3 (UK) er det så ikke med abonnement?

  @Hjalte: Godt spørgsmål, men tror det er præcis de samme telefoner der bliver solgt i UK og i DK, men ved det dog ikke. Fx har MS jo meldt ud af Nokia fra UK også vil have dansk sprog.

 4. Frederik siger:

  @ Hjalte.

  Drive kommer til Danmark. Om stemmenavigationen er med dansk stemme, må vi vente med at se, men mon ikke.

  Om Nokia Mix eller hvad den nu hedder vil kunne bruges i Danmark er der vist delte meninger om, men Mobil.nu citerer en Nokia-ansat som siger at den vil kunne bruges i Danmark. (http://www.mobil.nu/nyheder/nokia-bekraefter-deres-gratis-musiktjeneste-kommer-til-danmark-1.490541.html)

  Men som andre gange før, er der en risiko for at vi bliver snydt hvis Nokia ikke kan blive enige med musikbranchen, eller måske får vi en amputeret version. Hvor visse dele ikke kan bruges når man er på dansk net.

 5. kim kristensen siger:

  Har lige fået mail fra Clove ,de får først Lumia 800 til Januar.

 6. Stefan Justesen siger:

  “We can now confirm that the Nokia Lumia 800 will not be available SIM-free in the UK until January 2012, although it will still be launched in the UK on November 16th with a contract and will be available from selected stores. ”

  Står der på Clove’s blog, så det vil sige vi ikke kan bestille dem derfra.

  kilde: http://blog.clove.co.uk/2011/11/08/nokia-lumia-800no-uk-sim-free-stock-until-january/

 7. Mads siger:

  Jeg har også lige fået den mail der…pænt øv. Bare det ikke gælder alle forhandlerne man kan købe fra her i DK.

 8. Mads siger:

  Hmm, ok ser ikke ud til nogen får dem, så først det her nu.

  “We are aware that the Lumia will still be launched in the UK this month, but will only be available with a contract from selected stores.”

 9. Mads siger:

  @Henrik: Den er nu sat på :)

Leave a Reply