Sådan er Samsung Omnia W

| 9. november 2011 | 5 Comments

Mobil.nu har prøve Samsung Omnia W og skrevet en mindre artikel om den.

Jeg synes umiddelbart Samsung Omnia W ser rimelig flot ud, meget tynd, og har et pænere design end Omnia 7 umiddelbart (min mening).

En ting som er rigtig interessant ved Omnia W er prisen, fx fås den hos ProShop for omkring 2800 kr., hvilket efter min mening er MEGET billigt for telefon som ser rimelig pæn ud.
(Iøvrigt forventer ProShop at få Samsung Omnia W på lager fra i dag d. 09-11-2011)

Samsung regner med, at de danske operatører smider så mange penge i tilskud til deres nye Samsung Omnia W med Windows Phone Mango, at prisen kan komme helt ned på 1 krone, hvis man binder sig til et abonnement. Vi har prøvet Samsung Omnia W.
Mobil.nu

Læs hele artiklen på Mobil.nu

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Del dine oplevelser fra Beep messen | WindowsPhoneFan.dk | 14. november 2011
 1. Plaschke siger:

  Den er super flot den telefon. og prisen er ganske fornuft. Jeg har omnia 7 og der har ikke været et øjebliks fortrydelse ved købet (2498,- 16 gb jotak!)
  Hvis Omnia W føles lige så robust som Omnia 7 så skal man ikke frygte følelsen af billig elektronik.

  Proshop skal da godt nok lige stramme op omkring specifikationerne på telefonen.. Hukommelse op til 32 gb?? Display størrelse 2.62″?? Opløsning 320×320 pixels?? Det ligner mest af alt gæt på hvad den kan ;)

 2. Joe siger:

  Er der andre der har oplevet bagsiden af Omnia 7 falde af fra tid til tid ? :-)

  Håber ikke det kommer til at ske på Omnia W, så er chancen jeg også køber den.

  Det sagt, jeg gik fra min super Nice iPhone til Omnia 7.. Aldrig fortrudt!

 3. DanRiis.dk siger:

  Min sidder fint fast, men dog meget stram.

 4. Jesper Hansen siger:

  Nu fik jeg lejlighed til at rode lidt med Omnia W på Bepp messen idag og må må tilstå at jeg er rimelig skuffet. Udover en skarp skærm, når lysstyrken står på high, så har den efter min mening ikke noget at byde på. I forhold til Omnia 7 så virker omnia w jo som en legetøjs mobil. Den føles bare så billig og plastik agtig. Der var også noget ved skærmen som bare ikke virkeede rigtig, kan ikke lige sætte fingre på det, men den føltes bare tynd og blød på en eller anden ufed måde. Jeg havde ellers set frem til at skulle have en senere på året, men det er hermed droppet.

Leave a Reply