Ingen dansk sprog til gamle Windows Phone telefoner

| 10. november 2011 | 8 Comments

Det ser desværre ud til at de gamle Windows Phone modeller ikke kommer til at “tale” dansk.

Den opdatering som der ellers har været snak om som skulle komme, ser nu ud til ikke at blive til noget.

Dette er trist, især fordi man regnede med at det ville komme. Udmeldingen er lige pt er dog at vi nok ikke skal forvente noget.

Personligt gør det mig ikke så meget, da jeg har dansk keyboard og ordbog efter Mango opdateringen. Det er dog frustrerende at man på den måde bare “glemmer” de gamle enheder, især fordi det teknisk set (uden at jeg overhoved ved hvordan det fungerer hos Microsoft) ikke burde være noget problem. Det er jo rent software. Dansk sprog kræver jo ikke en ny hardware del i telefonen, som det fx er tilfældet med internet deling.

Øv det var en kedelig nyhed :(

 

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. DanRiis.dk siger:

  Lad os nu se. Det er jo sjældent at MS ikke holder deres produkter opdateret. Det er de faktisk rigtig gode til, og hvorfor skulle WP7 være anderledes end andre MS produkter??

 2. Jesper Hansen siger:

  Det er godt nok trist og jeg er sq glad for jeg fik “skudt” min LG af mens den stadig kunne indbringe en god pris.
  Må tilstå at selvom mit engelsk er godt, så er det bare så meget federe at have sin mobil på dansk.

  Jeg mener heller ikke der burde ligge noget problem i at få smidt dansk sprog afsted, når det nu alligevel er klar.
  Men på den anden side, efter at have givet udtryk for min holdning til emnet tidligere, var det tydeligt at fanboismen allerede havde sit greb i målgruppen og så er der jo ingen gund til at MS bekymre sig om at levere mere service end højst nødvendigt :-)

 3. Mads siger:

  Fanboy eller ej, så synes jeg ikke det er iorden. Ja personligt betyder det ikke så meget, men det er langt fra alle der har det sådan.
  Derudover er det helt fjollet da jeg har LG Optimus 7, som man nu kan købe i butikkerne PÅ DANSK :)
  Præcis samme hardware.

  Så den her med dansk sprog til gamle telefoner er sgu en streg i regningen :(

 4. Måården siger:

  Hænger det ikke sammen med at det er producenterne der ska levere det danske sprog og ikke MS selv?

  Af samme grund som ældre Android enheder er lang tid om at blive opdateret til seneste version, så vil producenterne jo gerne ha kunderne til at købe det nyeste hardware.
  De vil jo gerne trække så mange penge ud af os som muligt.

  Står man f.eks som nu kunde og kan købe en Optimus 7, gammel model til x kroner, og en ny model til 2x kroner, og forskellen er det samme, hvad vælger man så?

  Dermed ikke sagt at jeg ikke gerne vil ha dansk menusprog på min nyindkøbte Omnia 7 :D

 5. kim kristensen siger:

  Det er jo ikke fordi det har den store betydning for de fleste ,men hvad sker der så med fremtidige opdateringer ,det syntes jeg er mere problematisk ,kommer dem med 1ste og 2den gen så til at mangle et eller andet ,det er for usikkert ikke at melde meget klarer ud fra MS og producenter .

 6. m@nley.dk siger:

  Jeg kunne ikke vendte så jeg indstallere en eu rom på min HTC HD7 og den har nu dansk display sprog.

 7. mort siger:

  Hej

  Der er ingen grund til nyt hardware for dansk så vidt jeg kan se og jeg har netop fået min samsung omnia 7 opdateret (gennem zune ganske uden diverse hacks) med internet sharing så nu er den acces point. :)

 8. Plaschke siger:

  @Mort, Har du fået opdateret den?
  Hvilket build gik du fra og hvad hedder den software version du kører nu? Er din telefon sim-låst?

  Jeg har nemlig nogle problemer med min Zune player og jeg tror det har noget at gøre med at jeg gennemtvang opdatering med netværks tricket. Jeg gider ikke til at lave en Hard Reset af min mobil.. Desuden vil det ikke være af vejen med Internet Sharing ;)

Leave a Reply