Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Del dine oplevelser fra Beep messen

Del dine oplevelser fra Beep messen

| 14. november 2011 | 5 Comments

Så er Beep-messen overstået og jeg havde desværre ikke selv mulighed for at deltage.

Her på siden har man dog kunne se at i hvert fald Jesper har været på Beep og prøvet Samsung Omnia W.

Nu fik jeg lejlighed til at rode lidt med Omnia W på Bepp messen idag og må må tilstå at jeg er rimelig skuffet. Udover en skarp skærm, når lysstyrken står på high, så har den efter min mening ikke noget at byde på. I forhold til Omnia 7 så virker omnia w jo som en legetøjs mobil. Den føles bare så billig og plastik agtig. Der var også noget ved skærmen som bare ikke virkeede rigtig, kan ikke lige sætte fingre på det, men den føltes bare tynd og blød på en eller anden ufed måde. Jeg havde ellers set frem til at skulle have en senere på året, men det er hermed droppet.

Jesper

Lidt trist at høre at Omnia W ( i hvert fald i følge Jesper) virker “billig”. Samtidig er det også rigtig interessant og læse hvad en “normal” bruger mener om telefonen, da de anmeldere der jo ikke altid er helt til at regne med :)

Jeg er sikkert ikke den eneste der ikke var på Beep messen, så vi er sikkert flere der godt kunne tænke os at høre hvad der var af Windows Phone relaterede nyt derude.

Var du på Beep, så del dine oplevelser i en kommentar nedenfor.

Tags:

Category: Andre nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mads siger:

  Var der fx nogen Lumia 800 der og var der nogen der prøvede den?

 2. DanRiis.dk siger:

  Jeg fik hellere ikke muligheden for at komme til Beep messen – desværre.

  Men til Jespers oplevelse med Omnia W synes jeg at man skal tage med at det er en billig telefon – set i det lys er jeg ret sikker på at den er fin til prisen.
  Det bliver i hvert fald spændende at prøve den selv!

 3. Ulrik siger:

  Jeg synes nu Omnia W var udemærket, men blegner lidt i skærmstørrelse når jeg holdt min Omnia 7 ved siden af. Ellers synes jeg det var en flot WP7 model, til folk som ikke har noget imod den lidt mindre skærm.

  Nokia Lumia 800 var en positiv overraskelse. Den føltes virkelig solid i hånden, der var god tyngde i på den der “det her føles som kvalitet” agtige måde. Designmæssigt er den meget federe i real life, det er svært at fange dens design på billede og video.

  HTC’s WP7 modeller, som var på Microsoft-standen, var bare en skuffelse. Designmæssigt er der bare ikke nogen gennemslagskraft synes jeg ikke.

  Helt generelt om Beep messen:

  –>> Det var noget gedigent lort :) <<–

  At betale så meget for at komme ind og se halvhjertet promotionstande (som reklamerede for nuværende produkter) var direkte at pisse på dem som købte TV2's reklame om at man kunne opleve fremtidens teknologier. Man burde blive betalt for at gå til sådan et reklame-tekno-helvede…

 4. Frederik siger:

  Ja, messen var en katastrofe, som reflekterer dårligt på TV2 og beep i særdelenshed. Og ham David Guldager står efterladt som Danmarks største hat, efter han har lagt sit ry og ansigt til messen. Suk.

  Jeg vil have D3 expo tilbage til øksnehallen, det fungerede og man følte sig ikke taget ved næsen.

  Angående WP7, så var Nokias stand et mærkeligt samlingspunkt, og følte nærmest at man skulle tigge om at få lov at se deres produkter, pinligt. De skulle have haft alle deres produkter fremme, ligesom hos HTC, især i lyset af at de er i et afgørende punkt i deres smartphone business.

  HTC boothbabes var søde og hjælpsomme, og den store Titan er nu rigtig fin, om end for stor for min smag.

 5. Ulrik siger:

  @Frederik: Helt enig, både i din kommentar om Guldager og TV2 og om at Nokia standen var mærkelig.. Jeg måtte selv decideret spørger flere gange om jeg selv måtte prøve Lumia’en før end han modvilligt rækte mig den… Så forklarede jeg at jeg selv havde WP7, og istedet for at indgå i en dialog om det kørte han bare salgstalen af, totalt malplaceret, og vidne om hvilken type messe det egentlig var. Bortset fra det var det totalt forvirrende for “den almene kunde” at de kørte N9 og Lumia sammen.

Leave a Reply