Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
WiMP

WiMP

| 17. november 2011 | 6 Comments

WiMP er en musiktjeneste, der er tilgængelig for norske, danske og svenske musikelskere. WiMP giver dig ubegrænset adgang til millioner af musiknumre og er altid up to date med de seneste udgivelser og vores særlige anbefalinger. Få WiMP på din mobil og medbring dine egne favoritter og afspilningslister. Med Offline-mode kan du også nyde musikken, når du ikke har netværk. Opret din WiMP konto i dag på NO: www.wimp.no DK: www.wimp.dk eller SE: www.wimpmusic.se og få de første 30 dage gratis.

 

Tags:

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps, Danske Apps

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. WiMP: Millioner af musiknumre og smarte funktioner | 5. april 2013
 1. Morten Sommer siger:

  Lidt en kopi af spotify?

 2. Mads siger:

  Ja, konkurrent kan man også kalde det :)

  Så mangler vi bare TDC Play også kommer til WP.

 3. Morten Sommer siger:

  Synes ikke det er nødvendigt med alle de musikprogrammer, vil hellere have at Skype laver en app :)

 4. Mads siger:

  Hehe, samme her – de skal snart få den Skype app ud. Så de kan koncentrerer sig om at få det native integreret i Apollo.

 5. René Pedersen siger:

  Vil ikke ligefrem kalde det for en kopi af Spotify, Wimp er meget bedre i forhold til brugervenlighed, design og streamingkvalitet. Synes i det hele taget at Wimp virker meget mere gennemtænkt og strømlinet end Spotify.

Leave a Reply