Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Jeres erfaringer med Nokia Lumia 800

Jeres erfaringer med Nokia Lumia 800

| 19. november 2011 | 70 Comments

Måske lander de første Nokia Lumia 800 (bestilt i udlandet) i Danmark her i starten af den kommende uge.

Jeg kan læse her på siden at der efterhånden er en del der har bestilt og fået kvittering på at ordren er modtaget, nogen har sågar fået besked om at den er sendt.

Da der sikkert sidder en del der ude og gerne vil høre om telefonen virkelig er så fed som anmelderne siger, har jeg oprettet en tråd i forummet netop til det formål.

Del dine erfaringer med Nokia Lumia 800 her

Så må vi se hvem der bliver den første der modtager sin telefon.

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (70)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Salget af Nokia Lumia 800 går godt | WindowsPhoneFan.dk | 29. november 2011
 2. cheap walkman prepay | 19. september 2014
 3. mouse click the up coming internet site | 27. september 2014
 1. Kenneth siger:

  Venter med spænding på min! Den er sendt fra Tyskland med DHL og den ER nu kommet til DK, kan jeg se på track & trace :) Nu venter jeg bare på, at Post Danmark kommer forbi mandag eller tirsdag (og ja, der er Post Danmark der leverer nogle pakker for DHL i DK?)…

  Og prisen: 430 euro inkl. forsendelse – det kan da vist ikke gøre ret meget billigere kan det?

 2. Stefan Justesen siger:

  Min lumia 800 er betalt, og afventer afsendelse fra HOH.DE i tyskland, så er det man bliver irriteret på weekender når man sider og venter på sin telefon. :)

 3. Rasmus siger:

  Comtech siger min nok er klar i næste uge.. vente vente..

 4. Mathias siger:

  Hej!

  Jeg er ret uerfaren med Windows Phone – har aldrig ejet en, men vil rigtigt gerne. Og det kommer til at blive en Nokia Lumia 800. Nu kan jeg se at der er en masse der bestiller den i udlandet.
  Jeg vil gerne have den så hurtigt som muligt, da min HTC Legend er blevet uendelig langsom (selv det at sende sms’er tager lang tid).
  Hvis jeg bestiller en Nokia-telefon i fx Tyskland, får jeg så en dansksproget telefon, der har internetdeling, Nokias kort og navigation, der virker i Danmark, og alle de andre funktioner jeg ville have, hvis jeg ventede med at købe telefonen til den kom til Danmark efter nytår?

 5. Mads siger:

  Sådan som jeg hører det, så vil alle telefoner købt i EU have mulighed for at virke i alle landene, ihvertfald mht sprog.
  Derfor kan det måske være en god ide at købe den andetsteds, da vi har ry for at være dyre her i Danmark :)

 6. Mathias siger:

  Skal bare have en Nokia lumia 800! Og ventetiden på at den skal komme til danmark er lang. Men det jeg er mest bange for er garantien, altså vis jeg købe den i fx Tyskland? vis nu min kommende Nokia Lumia 800 skulle gå i stykker, hvordan er det så med garanti osv.?

 7. Kristoffer siger:

  Er det muligt at købe den nogen steder allerede nu, uden branding? Jeg har en forudbestilling hos amazon.de som lover levering mellem 1 og 9 december ..men jeg ville da glædeligt købe den et andet sted hvis det betød hurtigere levering.

 8. Mads siger:

  @Kenneth

  Hvor har du bestilt den henne?

  Mads

 9. Eyvind siger:

  Jeg har ikke selv nogen erfaring med dette site, men den kan bestilles her: http://www.expansys.dk/windows-phone-7-smartphones/

 10. Kenneth siger:

  @Mads: ebay.de

 11. Kenneth siger:

  @Mathias: Ja til alt – dog undtagen Internetdeling, som ikke findes på Nokia Lumia 800 pt – men det skulle komme i en softwareopdatering…
  Lidt (meget) træls, men jeg lever nok uden lidt endnu… Eller det skal jeg jo!

 12. Martin siger:

  @kenneth
  Er det kun opstarts logo der er T-Mobile?
  Køber man den “dyre” inde På expansys til 4385kr
  Er den så 100 % uden nogen udbyder ting? :)
  Håber i kan svare :)

 13. Kenneth siger:

  Mine første indtryk efter ca. 3 timers “leg” med min nye sorte Nokia Lumia 800 er som følger:

  Hardware: Helt som ventet – lækker Nokia kvalitet. Skærmen Vil jeg umiddelbart vurdere til at være ca. lige så god, som den der sidder på en Samsung Focus (jeg havde tidligere denne model, som jeg fik hjem fra USA – har den dog ikke mere, så jeg kan ikke sammenligne). Men resten af telefonen er klart klasser over i kvalitet – slet ikke så plastik-agtig som Focus’en.

  Jeg købte min Nokia fra ebay.de og derfor var vejleningen selvfølgelig på tysk. Da jeg startede telefonen første gang stod det hele selvfølgelig også på tysk. Men dansk sprog (UI + tastatur og ordbog) ER inkluderet og kan vælges ifm. første setup… eller senere, hvis man lige vil køre setup igennem på tysk :)

  Når jeg tænder telefonen får jeg et “fint” T-mobile logo på skærmen i ca. 3-4 sekunder, før et afløses af et Nokia logo og det animerede Windows Phone logo. Opstart fra “kold” til pauseskærm med ur: 16 sekunder.

  Default farven på telefonen fra grå og det ville jeg så lige ændre til blå, som jeg synes bedre om. Her lagde jeg så mærke til, at alle var naturligvis har danske navne – undtagen grå, som hedder “grau” :) – og så hedder orange jo stadigvæk mango…

  Efter at have sluttet den til Zune fik jeg opdatering til build 7740. Men desværre ingen Internetdeling, men det havde jeg nu heller ikke lige regnet med – men det kunne nu have været cool :)
  I forbindelse med installation af drivere på min Windows 7 pc, da jeg satte USB kablet i computeret, genkendte Windwos i øvrigt “devicen” som Searay…

  Eller er det standard applikationer på telefonen plus følgende…
  Fra T-mobile (som alle er på tysk og for længst afinstalleret):
  – Kundencenter
  – Mediencenter
  – MobileTV
  – Programm Manager
  – TopApps

  Fra Nokia kommer:
  – “Vi tænker på dig” – jep der hedder programmet sgu! Det indeholder godt nok kun en besked om at “Nokia respekterer dit privatlig” og bla bla bla… Afinstalleret!
  – App Highlights – en slags “best of” fra Marketplace. Første ikon og featured app da jeg startede programmet første gang var: DMI Byvejr! – sådan og thumbs up til Claus Jørgensen for dette super program.
  – Nokia Kort – programmet kører med dansk sprog og er (i UK og USA) en direkte konkurrent til “local scout”, som vi jo i DK ikke har adgang til. Programmet giver adgang til “populære steder” ud fra placering på et kort. Herefter kan må udforske i kategorier som “Mad og drikke”, “Gå i byen”, “Seværdigheder og museer” osv. Hvis man vælger fx. Koldinghus, får man placering på kort, adresse, telefonnr. og en fin beskrivelse (dog på engelsk) af stedet fra “WCities” – andre stedet, fx restauranter har data fra Lonelyplanet. Alt i alt en super app, som helt sikkert skal benyttes, når man er “på udebane”.
  – Nokia Kørsel (aka Nokia Drive) – også på dansk og med dansk tale. Turn by turn nagivation, som jeg dog ikke lige har fået prøvet af endnu – men ser umiddelbar okay ud.
  – Nokia Musik – som trods navnet er på engelsk. Det har jeg dog ikke fået til at køre helt endnu. Når jeg forsøger at logge på, får jeg følgende fejl: “There’s a problem with the connection to the Music service”…

  Derudover er det selvfølgelig lige problemet omkring MMS, hvor man jo ikke i Windows Phone kan ændre indstillinger på telefonen, så MMS kan jeg desværre ikke sende endnu. Nokia siger dog, at der kommet et program i Marketplace til at tilpasse indstillingerne. HTC og Samsung har tilsvarende programmet i deres egen “mini marketplace” i Marketplace. Sjovt nok er der ingen hverken T-mobile eller Nokia “mini marketplace” på telefonen…

  Til gengæld var det indkluderet et MasterCard med €50 euro’s kredit til køb i Marketplace sammen med telefonen! Super. Det skulle lige aktiveres ved at sende en SMS til et tysk nr., hvorefter jeg kunne tilføje det til min Windows Live profil. Og jeg har allerede købt de første to programmer med det. På den måde kan vel sige, at jeg har fået telefonen for €380 + en prisen på en sms til tyskland :)

  Til trods for manglende Internetdeling (som jeg godt kendte til) og den midlertidige manglende MMS-funktionalitet, så er det altså bare en super, super lækker mobil. Når man lige en en overgangsperiode har benyttes en HTC HD2 med 4,3″ skærm, så kan Nokia’ens 3,7″ godt virke lidt lille – og måske ville jeg ønske skærmen var 3,9″ eller 4,0″ – men jeg lever nu nok uden :)

  Hvis der er noget som I ellers gerne vil vide, så spørg løs – jeg skal nok forsøge at kigge på kommentarerne en gang imellem og få svaret bedst muligt.

 14. Mads siger:

  Cool Kenneth! Tillykke med den :)

  En ting jeg gerne ville høre er hvordan kvaliteten af det medfølgende headset er?
  Derudover så er jeg også meget interesseret i batteri levetiden, men det kan du næppe svare på endnu :)

 15. Frederik siger:

  Er der nogen som ved hvordan MS løser det potentielle problem at der allerede nu er forskellig hardware på markedet, og ikke al software virker på alle modeller?

  Kan man for eksempel købe og installere software som benytter front facing camera, på en Lumia 800?

 16. William siger:

  Jeg modtog min Lumia 800 igår fra amazon.de, 415€ ink. forsendelse.

  Den erstatter min trofaste SE K800. Da jeg ikke har haft en Windows Phone før, vil nogle bemærkinger være om OS’et frem for telefonen.

  Pakken er minimalistisk. Der er ikke engang en quick guide, det antages at man ved hvordan den skal tændes. Hint, det er ikke på toppen hvor der står push..

  Jeg havde ikke modtaget mit micro sim, men tænkte at opsætnings guiden kunne køres igen hvis det gik helt galt.*1
  Første punkt i guiden var sproget. Derefter Live Id. Der kunne ikke oprette forbindelse, og næste trin,
  nokia id, fik jeg heller ikke oprettet pga. forbindelse. Lokalt WiFi var ikke en del af opsætningen, men den første ting jeg gjorde. Modsat mine venner der har haft problemer med at oprettet forbindelse til det, så lykkes det i første forsøg. De har nok bare stavet det 20+ tegn key forkert.

  Det medfølgende 50€ “app cash card” blev aktiviere(t) i andet forsøg. Her var det en stavefejl fra min side.
  Så lidt app shopping. Eller retter, Angry Birds. Resten af betalings app har enten en gratis modpart eller givet mig lyst til at lave min egen. Jeg har tilmeldt mig Windows Phone Dev Camp @ Nokia.
  Det er fedt at så mange apps har en demo mulighed.

  Nokia drive blev opdateret med dansk kort og stemme (ca 100MB), og gps trackede mig korrekt inde i min lejlighed.
  @Kenneth, jeg ser din ‘grau’ og hæver med ‘Wetter’, det installeret navn på den officielle vejr app fra Microsoft.
  Hvor dybt mon dette går?

  Crash! Det ‘lykkes’ mig at crashe telefonen på første dag. Inde på marketplace browsede jeg en app med lidt dårlig html. Da jeg klikkede på mere i beskrivelsen, så stoppede telefonen med at reagere. Jeg trykkede på sluk knappen, og sluk ‘overlayet’ kom frem og sagde ‘træk ned for at slukke’. Problemmet var bare at det heller ikke reageret. Jeg holdt sluk knappen nede indtil den slukkede. Suk.

  Jeg browsede på ‘tunge’ sider. Det fungere godt og flydende. Igår oplevede jeg at ved tab skift blev siden genindlæst. Det er endnu ikke sket idag.

  Men man kan godt blive træt af at læse nyheder, og vil læse nogle rigtige bøger/magasiner i stedet for.
  Og her blev jeg skuffet over WP7 pdf muligheder. Man kan ikke synce pdf i Zune. Man kan ikke fylde et sd kort op. Man skal derimod browse til et dokument, så bliver det gemt på telefonen og åbnet med adobes middelmådige program. Der må være en nemmere løsning..

  Responsiveness generelt. Jeg har haft meget nemt ved at ramme de tilsgtet taster og links. Følingen med skærmen er god.
  Dette er dog med en pegefinger. Forhåbenligt holder det også med to tommelfingre.

  UI generelt. Jeg vil ikke kalde WP7 intuitivt. Man skal holde <- tasten nede for at komme til de seneste fem åbnet apps. Nogle apps skal man slide mellem valgmuligheder, andre vælge punkter og bruge tilbage; Hvordan ville du skifte mellem email?; Et tryk på windows knappen gør intet når den er i standby; Når man vælger søg uden at have indstaster noget, skal man selv vælge søgefeltet. Men jeg lærer det hurtigt.

  Høretelefoner er godt nok dårlige. Det var mit første indtryk, for når de sættes ind i ørene så skal man mase dem rundt med deres akavet form for at få dem til at side fast. Men det vil de ikke. De falder dog ikke ud ved hoved bevægelse men jeg har ikke testet dem på en løbetur. De er af platisk uden stofomtræk. De gør lidt ondt at justere i mit øre. De er asymetriske og ledningen krøller. De lækker højt sandsynligt lyden som nogle andre populære hvide..
  Min mening om dem er ikke ændret.

  Batteritid: Jeg startede med at bruge den omkring 18.30, og brugte den resten af aften med et par pauser og korte usb tilslutninger. Jeg havde sat en alarm til k. 7.00. Efter midnat giver den en advarsel om lavt batteri, og da jeg går fra den kl 1.30 for at børste tænder, er den slukket da jeg kommer tilbage og reagere ikke på tænd knappen.
  Idag tilslutte jeg den med usb. Det eneste den viste var et batteri med en rød bar, og det gjorde den i 20min. Derefter tændte den af sig selv, og alarmen gik i gang..

  Jeg er glad for den, og nok mere tilfreds end hvis jeg havde købt en anden smartphone. Men intet worms spil?

  *1 jeg har ikke fundet den igen, endnu.

 17. Mads siger:

  De har en måde at spørge telefonen på om den understøtter FF kamera fx, antager jeg.

  Fx er der en “switch” kamera knap i kamera applikationen på de telefoner der understøtter det.

  Har ikke lige fået kigget dybt i SDK’et endnu, men der er sikkert en let måde for udviklerer at spørge på om en telefon understøtte X og Y.

  Så, hvis du installerer en app der bruger FF kamera på din Lumia 800, ja så vil den nok bare bruge det andet kamera, alt afhængig af hvordan app’en er lavet.

 18. Morten N siger:

  William, angående PDF’er, kan du sync dem med Skydrive…

  http://explore.live.com/windows-live-skydrive

 19. Nogen der har erfaringer med expansys.dk ?

 20. Kristian siger:

  Til jer, der allerede har bestilt telefon i Tyskland: Er de alle brandet med T-mobile i opstarten?
  Jeg har også bestilt min dernede, men har været meget opmærksom på at få en, der ikke er brandet (eller sim-låst selvfølgelig) så jeg vil da gerne vide om der alligevel er småting, der er tvunget til at være tysk?

 21. Henrik siger:

  Fik min Lumia tirsdag, og fulgte Kenneth’s post til at afinstallere det tyske crapware. Som William brugte jeg også WiFi til at starte med, da mit eget hjemmelavede MicroSim kun kunne bruges til opkald men ikke 3G :o)
  Et nyt MicroSim er i posten og lander forhåbentlig i morgen og så skulle det gerne køre.

  Fik indløst mit 50€ app cash uden problemer og gik igang med at installere apps til den store guldmedalje. Alt kørte uden problemer.
  Eneste app jeg godt kunne have tænkt mig var en wifi analyzer, men det kommer nok, efterhånden som WindowsPhone overtager verdensherredømmet :)

  Som Kenneth og William har jeg også fundet en fortysket app. World Clock = Weltzeituhr :o)
  Men det er åbenbart prisen for at være utålmodig, så det kan jeg godt leve med.

  Kunne måske have ønsket et lidt bedre kamera, men der skulle jo være en update på vej, så måske der er håb i nu. Og selvfølgelig det der med MMS, men det kommer der forhåbentlig også en løsning på.
  FF kamera og internetdeling er jeg ligeglad med så det trækker ikke ned for mit vedkommende. Et gyroscope ville have været cool, men igen ikke strengt nødvendigt.

  Lumia er min første smartphone, kom fra en Nokia E51, og jeg er yderst tilfreds med den. Det er er en fornøjelse at scrolle rundt i menuen og det ser dejligt stilrent og glidende ud.

 22. Martin siger:

  Hvor har du bestilt den Kristian ? :)

 23. Jack Baltzer siger:

  @kristian, det eneste der forbliver “brandet” er de få sekunder i opstarten, hvor operatørens logo kommer FØR nokia og windows phone mobile logoerne…

  Jeg har lige modtaget min, bestilt via amazon.co.uk, men leveret fra tyskland og “brandet” T mobile.

  Den aller første skærm jeg mødte var på tysk, derefter kunne jeg vælge sprog, hvor jeg selvfølgelig valgte Dansk. Mobilen genstartede, og derefter var alt på dansk, bortset fra et par apps som selvfølgelig krævede et T mobile abbonement (og derfor blev afinstalleret med det samme)

  Det er en herlig telefon! utroligt let at sætte op.. fik facebook, google og diverse emails samt exchange op at køre på en times tid.

  Det virker bare :o)

 24. Marie siger:

  Jeg vil rigtig gerne have en Nokia Lumia 800 og kan ikke vente til den kommer til Danmark, så vil derfor købe den i Tyskland. Jeg vil derfor høre hvor jeg kan få den billigst og hurtigst ?

 25. Martin siger:

  Er der nogen af jer der ved om det er muligt at få vist Batteri i Procent % ? :D
  Det giver jo et noget mere præcis billede af hvor meget strøm man har tilbage :D

 26. Henrik siger:

  @ Martin
  Batteristatus kan ses under
  Indstillinger -> Strømsparetilstand
  Viser %, resttid og tid siden sidste opladning

  @Marie
  http://www.preistrend.de/Preisvergleich_Nokia_Lumia_800__x7249740302747305.html

 27. Martin siger:

  Så hver eneste gang man skal have det i procent.. Så skal man ind i indstillinger :-/?

 28. Mads siger:

  @Martin: Jeps. Ville være cool om de lavede det som på iPhone hvor man kan vælge at se % oppe i toppen hele tiden. Meen, kan jo være det kommer :)

 29. Martin siger:

  Det vel bar et spørgsmål om en vane sig :D men mange tak for hurtigt svar! :)

 30. Mads siger:

  Ingen problem :) Vi har altid hurtige svar her på wpfan.dk ;)

 31. Martin siger:

  Har jeg godt lagt mærke til : D!

 32. Kristian siger:

  @Martin: Jeg har bestilt hos Comtech, der var en af de få, der havde oprettet en i Cyan uden branding og SIM lås. De har i mellemtiden fjernet den, men http://www.preissuchmaschine.de har nogle stykker af dem efterhånden. Både i sort, cyan og rød, men cyan er til levering i starten af december og den røde først i starten af 2012 :-(

 33. Martin siger:

  Tusinde tak for info! :D

 34. Henrik siger:

  Man kan jo godt få en batteriindikator på en live tile.
  Man skal bare lige unlocke den med Chevron :)
  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1328730

  Har dog ikke selv haft mod på dette.

 35. mikael siger:

  Hey Nokia fans. Dejligt at høre de mange anmeldelser. Jeg vil skifte til Lumia fra min iPhone. Dog vil jeg gerne vide hvordan Nokia har det med at forbinde til min Macbook. Er det nødvendigt at den forbinder til min Mac for at installere ting eller telefonen uafhængig af computeren.

 36. Mads siger:

  @mikael: På Mac (OSX) bruger man Windows Phone 7 Connector: http://itunes.apple.com/us/app/windows-phone-7-connector/id415571499?mt=12
  Dette program bruger du til at synce (podcast, musik, billeder osv.) mellem iTunes og din telefon. Dette er lige meget om det er en Nokia, HTC, LG osv.

  Hvor afhængig din telefon er af din Mac/PC er som man tager det. Du kan sagtens starte den op, installerer app/spil og bruge den fuldt ud, uden at sætte den til en Mac/PC.
  Skal du dog installerer en update eller synce med din PC/Mac, så skal den sluttes til med USB.

  Håber det var svar nok, ellers spørger du bare igen.

 37. Kenneth siger:

  @Mikael: Du kan sagtens installere app’s uden af forbinde den til en macbook. Men hvis du vil have medier (læs musik, billeder og videoer) fra din computer, så skal du forbinde telefonen og benytte “Windows Phone 7 Connector for Mac”

  http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/apps/mac-connector.aspx

 38. Kenneth siger:

  Er der forresten nogen af i andre Lumia 800 ejere, som har fået Nokia Musik til at virke?

 39. Kenneth siger:

  @William: Ved *1 – reset af telefonen – så kan du gøre det via: Indstillinger -> Om -> Nulstil telefon

 40. Mads siger:

  Jeg har problemer med min batteritid. Efter en fuld opladning natten over, er den alligevel nede på 15% ved 12-tiden; uden at jeg egentlig bruger den ret meget. Har slået facebook chat og live messenger chat fra, men har ikke hjulpet.

  Nokia har dog udmeldt at 2 patches er på vej til forbedring af batteri – så håber det løser problemet.

 41. Søren siger:

  Lidt spørgsmål til jer med Lumia 800.

  1# Hvordan er batterilevetiden ved alm dagligdags brug, med 3G tændt hele dagen og WIFI og GPS når behovet er der?

  2# Hvordan er lydkvaliteten ved opkald, både ved sender og modtager?

  3# Hvor hurtig og nøjagtig er Nokia drive?

  4# Er der mulighed for at ændre keyboard input? (ligesom man kan ved Android med feks swype, swiftkey, slide-it ect)

  5# Hvordan er kamera kvaliteten ved natoptagelse, og kommer den med redeye og smile detection?

  Håber at forummet kan hjælpe mig :-)

 42. William siger:

  #1 Jeg har ikke 3G tændt, men den holder en dag for mig.
  #2 Lyden er fin ved at modtage et opkald. Jeg har ikke spurgt dem jeg har talt med..
  #3 GPS’en har fundet mig ~3 sekunder. Beregne en rute fra østerbro til aalborg tog ~5 sekunder. Dens tids estimaterne er dog på den lave side af hvordan man kan kører igennem en by.
  Jeg savner nogle af google maps muligheder, fx alternativ rute, at trække i en rute eller at indsætte punkter når man scroller på kortet. Man skifter destination ved at trykke tilbage. Der er seneste valgte destinationer, men ikke nogle favorit destinationer. Man kan scrolle over danmarks kortet uden irriterende lag.

  #4 – Ikke eksisterende. MS har valgt ikke at lade andre keyboard blive installeret (rygtebørsen sagde at nokia fik tilladelse..). Dvs du kan ikke finde swype til wp7. Dog findes der ‘slydr’, som er et program med et keyboard og et tekstfelt, hvor man indtaster ligesom swype, og derefter kan sende det som sms eller email. I know, not the same..
  Jeg har lidt flere erfaringer med snart en uges brug.
  Når jeg vil tilbage, har jeg oplevet at slide over ’tilbage’ knappen resultere i at den vil ud i oversigten, men da min finger allerede er fjernet, så går den tilbage til den side man var på.
  Programmet ‘.phone dialer’ er det mest nyttige program jeg har fundet. Og programmet ’Send to Wp7’ var hvad jeg ledte efter for at overføre pdf. Nogle der har købt PDF Viewer, og opdatere det teksten mens man slider? Nogle der kender andre ’must have’ programmer. En god powerpoint presenter? Remote desktop?
  Og hvad med at lave en fælles indsats for at få ’officielle’ iPhone/Andriod apps til wp7. Her tænker jeg på movia/rejseplanen/div banker/taxi etc.

 43. Thomas siger:

  Dem jeg kan finde er alle branded til t-mobile, hvad betyder det egentlig i forhold til når Nokia udsender opdateringer, skal jeg så til at vente på at t-mobile frigiver deres udgave?

 44. Kristoffer siger:

  @Thomas

  Nej, det ser ikke sådan ud.
  Jeg har modtaget patch fra Nokia direkte og min t-mobile branded lumia.

  Umidelbart er eneste ting et logo ca 5 sek ved opstart.

  samt noget software der kan afinstalleres

 45. Thomas siger:

  Ok, men nu endte jeg med at købe uden branding. Det kostede lidt ekstra men så er jeg da sikker på at kunne opdatere. Efter planen så skulle ups komme med den idag :)

 46. Stefan Justesen siger:

  Til jer som har en Lumia 800 eller har overvejet af anskaffe en!

  Jeg har fået min lumia til at sende og modtage SMS og alting fungere fint, har dog ikke testet MMS, men dog har jeg ikke kunne få internet forbindelse på den medmindre jeg loggede på et Wi-fi.

  Jeg er Telenor kunde og jeg kontaktede dem omkring problemet, de forklarede at de ikke havde nogen opsætning som understøttede Lumia 800 (wait? what?) og forsøgte at fortælle mig det ikke virkede fordi jeg havde købt den i tyskland.

  Jeg går så over til 3 og hører om det virker hos dem, de har så tilfældigvis en i deres tekniske afdeling som også har købt en Lumia 800, og hans virker fint på 3’s netvæk og opsætning.

  Jeg var så tæt på bare at skifte til 3 med det samme, men jeg gik lige hjem igen for at researche, og fald over en forum post her på siden hvor vedkommende har gået ind i
  Indstillinger -> Mobildata -> Tilføj Apn
  Og på det øverste feldt hvor der står “APN: ” der skrives “internet” uden gåseøjne.

  Jeg gjorde det samme, og Woopti nu virker mit internet på Lumia 800.

  Det sjove ved det er så at Telenor lige har forklaret mig at det ikke kan fungere på nogen måde.

  link til forum post: http://www.windowsphonefan.dk/forum/viewtopic.php?f=3&t=144

 47. Kristoffer siger:

  Hehe

  Sjovt, det må være en uviden supporter.
  Tidligere viste de alt om man skulle sætte APN op manuelt

  Før verden gik smartphone amok :-).

  For dem der har andre udbyder, og til alle der skal fikse MMS problemet når der kommer en APP

  http://androidguides.dk/viewtopic.php?f=75&p=177

 48. Morten siger:

  Jeg har købt en Lumia 800 gennem Amazon.de. Til information er der ingen operatørlogo nogen steder på denne.

  Jeg har dog et problem med at synce med min Windows Phone Connector på Mac. Den giver blot en fejllyd.

  Nogle af jer som har oplevet det samme?

 49. Nicolaj siger:

  Jeg kan ikke sende fotos via beskeder (mms) med min Lumia 800? APN virke ift internet (har indtastet “internet” under APN), har prøvet med mmsproxy.3.dk og 8799 for at få mms foto til at virke men forgæves. Jeg har købt den på ebay unlocked T-mobile edition, har 3 abonnement. Min bror har en Lumia 800 unlocked og unbranded og med Telia og ifølge ham virker mms med foto her.
  Nogen der kan hjælpe?
  NB. har løst at mms video generelt ikke virker på Lumia endnu.

 50. Totalt i orden tips som jeg lige fulgte og med fedt resultat!

 51. Morten siger:

  Jeg beskrev tidligere et problem med at synkronisere med Windows Phone 7 connector på Mac. Problemet er løst. Det bestod i at min musik ligger på min synology NAS og er importeret til Itunes uden at ligge lokalt på min Mac. Referencen mellem ITunes og min Mac trængte til en update. Nu synkroniseres musikken uden problemer. Et problem de færreste nok vil opleve da de, vidende eller uvidende, importerer musik lokalt til deres mac, når de importeres til Itunes. Med mindre de har gjort en indsats for at undgå dette.

 52. Marie siger:

  jeg har lige fået min nokia lumia 800 fra tyskland, men jeg kan ikke få nokia music til at virke, er der nogen der har fået det til at virke der kan hjælpe mig ?

 53. Rasmus siger:

  Nicolaj har du prøvet med “data.tre.dk”? Den bruger jeg til både internet og mms.

 54. Krea siger:

  Har fået mit Nokia lumia igår, Og den er super… Er gået fra Iphone 3g til WP 7 – Og det kræver lidt tilvending, men jeg har ikke fortrudt valget!!!

  Nokia music kører efter jeg har fået mig et micro sim kort fra Telia, – det er gratis og kører bare meget bedre end Spotify – |LIKE| big time :0)

 55. Morten H siger:

  @Krea
  Hvordan fik du det op at køre? Hvor oprettede du en profil?

  Morten

 56. Krea siger:

  Jeg kan ikke oprettet en konto.

  Bruger mix radio, og kan ikke downloade – Mangler konto.

  /Krea

 57. Aftab siger:

  Hej

  Jeg har lige købt den fra http://www.comtech.de/. Jeg kan desværre ikke få internettet til at virke. Jeg har kontaktet Telenor men de understøtter min mobil ikke. Jeg har tjekket alle indstillinger og de ser fint ud. Er der nogle andre der har haft den samme fejl?

  /Aftab

 58. Henrik siger:

  Ang Nokia music.

  Er det ikke sådan at nokia music ikke virker for os danskere? – Synes jeg har læst et eller andet sted (kan ikke huske hvor) at det ikke nødvendigvis var alle lande der kunne bruge denne funktion? sådan lidt ala nokias gamle mobiler “nokia comes with music”….bare ikke i bla danmark?

 59. Stefan Justesen siger:

  Jeg har den overbevisning at Nokia music ikke kunne bruges i DK før det kommer til DK. Lumia 800 kommer først i 2012 Q1 så nok deromkring.

 60. Steen siger:

  Har nu haft min Lumia 800 i en uge og kan fastslå, at det er verdens fedeste telefon! jeg er ny på WP7, men finder det bestemt facinerende og konkurrencedygtigt mod iPhone og Android m.fl. Jeg har et par konkrete spørgsmål/udfordringer:
  1) Der har været meget snak om batteri/opdatering. Hvordan kan jeg se om min telefon (importeret fra UK) er med seneste opdateringer? Jeg synes ikke det fremgår klart under Indstillinger/Om. Synes heller ikke det virker som om man skal håndtere opdatering via Zune???
  2) Kan man ikke bruge sin egen overførte musik (MP3 e.l.) som ringetoner eller som alarmtone? Virker lidt Apple-snævert, hvis man kun kan bruge de toner telefonen er leveret med.

 61. Jan siger:

  1. Opdateringer får du via Zune
  Da jeg modtog min 800 fra Tyskland lå der 2 opdateringer og ventede, og fik fornyeligt en Nokia opdatering.

  Min Om siger:
  OS 7.10.7740.16
  Firmware 1600.2479.7740.11451

  2. Ang. ringtoner se her http://www.windowsphonefan.dk/2011/10/15/egne-ringetoner/

 62. Anders siger:

  Kære alle
  Jeg har problemer med at afspille de videoer jeg har optaget med min Lumia 800 – er der andre som har haft samme problem og nogle der ved hvordan man afspiller video?
  /Anders

 63. Mads siger:

  @Anders Regner med at det er på PC’en du har problemer med at afspille dem?
  Jeg plejer bare at afspille dem i Zune, men mener også jeg har afspillet dem i VLC. Mine videoer er dog optaget på min LG Optimus 7, men regner med at formatet er styret af Windows Phone og derfor burde være ens de forskellige telefoner imellem.

 64. Steen siger:

  Jan, tak for feedback. Jeg har samme OS version som dig så min telefon er sikkert også opdateret :-)
  Også tak for vejledning omkring ringetoner, men jeg er nok ikke så imponeret af at filen har makslængde og -størrelse. Virker næsten sådan lidt iPhone-begrænsende, at man ikke bare kan tilføje sin yndlings musikfil som ringetone eller alarmtone. Her er Android altså mere tilgængelig.
  Jeg har også en udfordring i Internet Explorer: Selv om jeg har markeret “tillad” til cookies og til at Explorer må indsamle mine browserdata, gemmer Explorer ikke mine log-in informationer og det er lidt “træls” at man skal taste alt hver gang man vender tilbage til en side med log-in. Kan det løses?

Leave a Reply