Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Mine 3 apps til Microsoft konkurrencen

Mine 3 apps til Microsoft konkurrencen

| 26. november 2011 | 5 Comments

Som du sikkert har set ude til højre eller læst om her på siden tidligere, så kører Microsoft iøjeblikket en konkurrence hvor man kan vinde en Windows Phone. Det eneste man skal gøre er at være blandt de første 100 til at submitte (og få godkendt) 3 apps til det danske Marketplace.

Nu blev det så min tur til at få mine 3 apps med i konkurrencen og tænkte jeg lige ville dele dem her.

 

Balloon Mayhem

Dette spil lavede jeg oprindelig for nogle år siden og det kan spilles i en Silverlight udgave i browseren på Silverarcade.com. Nu har jeg så lavet en lille app ud af det til Windows Phone 7 også. Jeg følger lidt med på highscoren inde i spillet og der er da folk der spiller det flere gange hver dag. Der er ikke timers sjov i dette spil indrømmer jeg gerne, men det er trods alt et spil.

Hent spillet gratis her

 

WindowsPhoneFan.dk

Ja, vi har fået vores egen lille Windows Phone app :)

Denne app lå lige tilhøjre benet, da jeg jo havde siden her og jeg tidligere havde set dette Windows Phone Starter Kit for WordPress projekt. Så denne app er baseret på dette starter kit.

Hent app’en her gratis

 

Frost Defense

Dette er et klassisk Tower Defense spil som er baseret på projektet ScriptTD (Fantastisk lille projekt faktisk :)).

Dette spil har jeg ikke helt selv lavet. Grafikken er lavet af min far og lydene af min mindste lillebror. Så dette har været et lille hygge familie projekt kan man sige.

Men giv spillet et forsøg, det er faktisk meget sjovt, og det kan rent faktisk lade sig gøre at komme i gennem de 5 baner.

Hent spillet gratis her

Så her har i så mine 3 bitte små apps til konkurrencen. Hold jer ikke tilbage med at poste jeres nedenfor :)

Se evt. nogle af de andre apps der allerede er med i konkurrencen

Tags:

Category: Andre nyheder, Apps

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Udgiv 3 apps og vind 1 Windows Phone | WindowsPhoneFan.dk | 30. april 2012
 1. Mads siger:

  Jeg har ikke lige fået tjekket dem endnu, men siden jeg besøger her ret tit kunne det være det var et forsøg værd ;)

  Ud af interesse, hvor lang tid har det taget dig at få dem lavet? Jeg har selv eksperimenteret lidt med det nemlig, og det er nok også selvdisciplin der mangler, men det går ikke super stærkt ;)

 2. David K siger:

  Sjove idéer, tror selv jeg vil kigge på det scripTD der, ser interessant ud :)

 3. Ulrik siger:

  Sådan en helt generel ting omkring konkurrencen, jeg får lidt den følelse af at Microsoft lidt mister fokus, denne konkurrence handler først og fremmest om kvantitet frem for kvalitet, hvilket jeg tror er den tankegang som leder til et dårligere overall marketplace…

  Eller er det bare mig?

 4. Bob siger:

  Ud over at udbuddet af apps på det danske marked ikke er imponerende, så handler givet også om at få nogle udviklere i gang og give dem noget erfaring med at bygge Windows Phone apps og udgive dem på Marketplace.

  Det er en lidt tidskrævende indlæringskurve, som måske hindrer mange i at komme i gang… og måske de hellere vil i gang med IOS platformen nu hvor de måske alligevel har en iPhone.

  Så det virker som et godt tiltag set i det lys.

Leave a Reply