Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Salget af Nokia Lumia 800 går godt

Salget af Nokia Lumia 800 går godt

| 29. november 2011 | 5 Comments

At dømme ud fra hvad der bliver skrevet på Facebook gruppen og i dette indlæg, så flyder det ind over landets grænser med Nokia Lumia 800. Men det er ikke bare danskerne der vil have fat i denne nye telefon, det vil de sjovt nok også i de lande hvor den rent faktisk bliver solgt :)

For nogle dage siden var der ellers nogle artikler på nettet omkring at salget af Nokia 800 skulle gå lidt “slattent“.

Dette hænger ikke helt sammen med nogle af de andre artikler man har kunne læse rundt omkring som fortæller at Nokia 800 ligger som den pt bedst sælgende telefon hos de store operatører i de lande hvor den rent faktisk sælges, fx England og Frankrig.

Der gik da heller ikke længe inden Nokia selv kom med en udtalelse.

Salget af Lumia 800 i Storbritannien har fået en fremragende start,” skriver firmaet i en pressemeddelelse. “Baseret på tidlig salgsdata, så ser det ud til at Lumia 800 leverer den bedste uge nogensinde for salg af smartphones i Storbritannien.

Læs mere: http://www.recordere.dk/indhold/templates/design.aspx?articleid=5942&zoneid=5#ixzz1f8Zl5Vqu

Selvfølgelig er det forventelig at Nokia kommer med en positiv udtalelse, men hvis de ikke havde noget at have det i så havde de nok valgt bare at sige ingen ting.

Hvordan Nokia Lumia 800 sælger ved vi vel reelt først om noget tid når talene bliver gjort op, men at telefonen er udsolgt mange steder er forhåbentlig et godt tegn (da man jo antage at de havde mere end 2 på lager :)).

Til dem som ikke allerede har anskaffet sig en Nokia 800, så forventes det at den er i handlen her hjemme fra januar 2012 – hey det er jo lige om lidt :)

Tak til Jan og Ozzy for tippet.

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply