Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Prøv Windows Phone Mango på din smartphone

Prøv Windows Phone Mango på din smartphone

| 30. november 2011 | 3 Comments

Har du endnu ikke en Windows Phone og ville du gerne lige have en fornemmelse af hvordan det fungerer, så har du her muligheden.

Gå ind på http://aka.ms/wpdemo på din smartphone (iPhone / Android) og prøve denne demo af Windows Phone brugergrænsefladen. Demo’en er rigtig god, men du skal selvfølgelig vide at det langt fra er som på en rigtig Windows Phone.

Happy demoing overfor kollegaerne :)

Tak til Ozzy for tippet

Kilde

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Christian Olsen siger:

  Og selvfølgeligt er Windows phone ikke understøttet.. Hvor originalt hehe :P…. Ellers meget fedt koncept

 2. Ozzy siger:

  Haha nej det burde så heller ikke være nødvendigt at prøve det på din WP :D

 3. Jakob siger:

  Det er meget sjovt, jeg var inde på en iPhone hjemmeside hvor jeg fandt en artikel om samme emne, og ham der skrev artiklen prøvede virkeligt at gøre WP7 til grin og afsluttede, (rigtigt modent og sjovt forresten ) inden jeg får en hademail fra en af de 17 der har købt en wp så bemærk venligst første ord i artiklen (humor).
  Rigtigt nok er det at den generelle tone i artiklen forsøgte på at være sjov, men fremstod mere hånligt end morsomt.
  Pointen med indlægget her er at de på den hjemmeside, ligesom på denne her har en kommentarfunktion og det virkede til at mange af dem der havde prøvet demoen egentligt syntes den var rigtig fed. Så jeg tror nok at WP7 skal blive poppulært henad vejen, også blandt æblefolket, et folk som plejer at være blandt de mere stædige.

Leave a Reply