Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Anmeldelse af Nokia Lumia 800 (Mobil.nu)

Anmeldelse af Nokia Lumia 800 (Mobil.nu)

| 1. december 2011 | 1 Comment

Mobil.nu har haft fingrene i en Nokia Lumia 800 og mener at den sætter iPhone 4S og Android på plads – men det vidste vi jo godt ;)

Med Lumia 800 sætter Nokia iPhone og Android på plads og viser, hvordan den samlede smartphone-pakke skal skrues sammen.

Lad det være sagt med det samme: Med Lumia 800 får man den bedste samlede pakke overhovedet lige nu, når det gælder smartphones: lækkert design, flot brugerflade, skarp skærm, gratis fuld navigation, gratis musiktjeneste, super godt kamera og ikke mindst en skarp pris.

 

Lige nu kan man forudbestille den online til omkring 4.400 kroner, men prisen skulle lande på lige under 4.000 kroner, når Lumia 800 lander i de danske butikker til januar.

Læs hele anmeldelsen på Mobil.nu

 

Tags: , , ,

Category: Anmeldelser

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mads siger:

    Kameraet tror jeg ikke så meget på. Winrumors.com har sammenlignet kameraet med Titan’s, og på mange af Nokiaens billeder ser det ud som om billedet blev taget en dag hvor det var tåget, mens Titan’s er dejlig klart og crisp.
    Netop en af de grunde til jeg tog en Titan fremfor Lumia 800 – og så at den ikke har gyro eller front facing camera.

Leave a Reply