Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone reklame for 3 spottet

Windows Phone reklame for 3 spottet

| 4. december 2011 | 2 Comments

En opmærksom bruger, Ulrik, har netop spottet denne banner reklame for en Samsung Omnia W hos 3.dk og send til reklame@windowsphonefan.dk

Dejligt at se 3 tro så meget på Windows Phone at de laver en stor banner reklame som det her, og i det hele taget tager telefonen i deres sortiment.

Tak til Ulrik endnu engang for tippet og det fine screenshot.

Mht. Samsung Omnia W, så har jeg faktisk oplevet en sådan i dag. Jeg var et smut forbi Elgiganten i Taastrup (mens fruen startede op i Ikea ;)) og der prøvede jeg så en Samsung Omnia W. Det er selvfølgelig lidt svært at vurderer helt præcis når der er sådan en alarm fætter på bagsiden, men generelt så føltes det faktisk som en rigtig cool telefon, selvfølgelig taget i betragtning af den kun koster omkring 3000 kr. Den føltes ikke umiddelbart billig på nogen måde og så kunne jeg godt lide at skærmen var så lille. Telefonen føltes meget lille. Det er selvfølgelig smag og behag, men jeg vil helst have “små” telefoner og fx ikke en så stor en som HTC Titan, andre vil det modsatte. Men Omnia W er meget lille.

En anden oplevelse jeg havde da jeg først kom over i mobil afdelingen var ekspedienten. Jeg startede med at spørge om de havde HTC Radar. Det havde de og han vidste lige hvor den stod, faktisk nævnte han uden at jeg havde sagt noget at det var en virkelig god telefon. Jeg snakkede lidt frem og tilbage med ham om de havde andre Windows Phones osv, hvilket de havde (HTC Titan og Omnia W + en LG han fik vist mig som så endte med at være en Android :P). Jeg spurgte ind til Nokia’s telefoner og han mente at de ville få Lumia 710 som den første i starten af 2012. Jeg ville faktisk have troet at Lumia 800 ville komme ud først her hjemme, men ikke i denne Elgiganten i følge denne ekspedient. Derudover fortalte han at de havde haft en Nokia sælger på besøg og han havde prøvet Lumia 800 og sagde at det var en virkelig fed telefon.

Generelt var min oplevelse med denne ekspedient at han reelt ikke vidste særlig meget om Windows Phone, men han forsøgte at give mig (kunden) et meget positivt indtryk af Windows Phone. Han sagde ting som at der ikke var så mange der kendte til Windows Phone endnu, men at det nok skulle komme og at det ville blive stort. Han snakkede også positivt om Windows Phone generelt og de telefoner han havde. Han prøvede på intet tidspunkt at sælge mig hverken Android eller iPhone. Jo, vi røg lige ind i en Android på et tidspunkt, men det var bare indtil han tændte skærmen og man kunne se det ikke var en Windows Phone og så droppede vi den igen.

Så det korte af det lange er at denne ekspedient gjorde det bedste han kunne, selvom han ikke vidste så meget om det, for at sælge mig en Windows Phone.

Det skal også nævnes at der ikke var nogen Windows Phone stand eller noget, de stod bare blandt alle de mange Android telefoner. Dette skal Nokia nok få lavet om på til næste år antager jeg :)

Tags: , , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Alex siger:

    Fedt at se de endelig gør noget ud af WP :o) Glæder mig til at se, hvad de gør når Lumia 800 kommer til det danske marked.

  2. Morten N siger:

    Hvis det bliver ligesom N9, i KBH gik de helt amok med den, men meget fedt og se Nokia igen…:) selvom man er omringet af Iphone i bussen…:)

Leave a Reply