Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 800 sælger som varmt brød

Nokia Lumia 800 sælger som varmt brød

| 6. december 2011 | 2 Comments

For omkring en uge siden skrev jeg om at salget af Nokia 800 gik rigtig godt. Nu viser det sig så rent faktisk at salget går ENDNU bedre ;)

Ja ok, måske en lidt smart overskrift, men hvad fanden jeg er jo ikke journalist, bare en almindelig dødelig Windows Phone Fan :)

Overskriften er dog ikke grebet helt ud af den blå luft, her er nemlig nogle indikationer på at salget af Nokia Lumia 800 rent faktisk går rigtig godt.

I den første artikel bemærker de at der på trods af Nokia 800’s fremgang, ikke er tilbage gang i nogle af de tidligere Windows Phone modeller, hvilket må betyde at Nokia Lumia 800 trækker nye brugere af WP7 til.
Når jeg taler med folk rundt omkring og læser hvad folk skriver her på siden, hører jeg også meget tit folk sige, “Venter på Nokia…”, så det skal nok passe at mange har gået og ventet. Bliver spændende at se hvad der sker når Nokia for alvor rykker ind i Danmark med deres marketing for Nokia Lumia 800.
Tak til Henrik for lige at gøre opmærksom på den ene af disse artikler.

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Morten Sommer siger:

    Koldt brød sælger også rimelig godt ;)

  2. Rasmus siger:

    Jeg har lige fået en mail fra comtech der siger at deres Nokia Lumia 800 i Cyan først forventes at komme d. 31/1/2012.. Er der nogle af jer andre der har købt en i blå på andre hjemmesider hvor i har fået den eller får den tidligere?

Leave a Reply