Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 800 diagnostics tool

Nokia Lumia 800 diagnostics tool

| 12. december 2011 | 9 Comments

Nokia Lumia 800 kommer med et indbygget diagnostics tool, det kræver dog at man kender en kode for at få det frem.

Vil du afprøve dette tool på din Nokia Lumia 800 så prøv at indtast følgende der hvor du normalt ringer op: ##634#

Dette skulle gerne give dit toolet frem og efterfølgende skulle du kunne tilgå det fra din applikations liste.

Tak til William for tippet.

Kilde

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. William siger:

  Det nok mest interesante er ‘Battery Status’. Full charge capacity er 1512mAh, men den stopper opladning ved 1332. Den oplader med 12mA og discharger med 300 efter et fast switch fra angy birds, og falder ned til 150 efter et par sekunder.
  Hvor er det oldschool at man skal indtaste en kode for at komme til et diagnosticts tool.

 2. Eyvind siger:

  Det “tool” er da tilgængeligt på alle WP7 telefoner. Jeg har da haft det på min Omnia7 i et år…

 3. Mads siger:

  Hmm ja havde ikke lige prøvet det på min lg faktisk, men det virker der også kan jeg se. Jeg skal dog skrive en kode som jeg ikke kender.

  Mht at det er oldschool at skulle indtaste for at få denne app frem, så er det jo nok fordi at gennemsnits brugeren ikke ved en fejl skal komme ind o denne app og blive forvirret :)

 4. Michael siger:

  Ja, samme funktion findes på Samsung Omnia 7. Dog er der sket det i Mango opdateringen, at man ikke længere selv kan indstille noget i diagnosis-mode. Det betyder fx, at jeg ikke kan rette en fejl, som jeg har i min proximity sensor. Jeg kan ikke tilgå telefonen under opkald (skærmen er sort indtil der er lagt på – som man så ikke selv kan gøre…).

  Har nogen en løsning på, hvordan man kan komme til at redigere i dignosis-mode?

 5. Thomas siger:

  Svar til Michaels problem med sort skærm under opkald. Min Lumia 800 gør nu det samme, altså tror jeg har lagt den til øret, så den slår skærmen fra. Fejlen hænger tilsyneladende sammen med, at min skærm har løsnet sig lidt i den øverste del, hvor proximitysensoren sidder. Hvis jeg klemmer skærmen, så vågner den. Jeg har formentligt selv skadet den ved at opbevare den i baglommen. Fejlen er beskrevet rigtigt hyppigt på supportsider, så måske er der tale om en konstruktionssvaghed. Mvh Thomas fra de finske skove

 6. Anders Blæsbjerg Larsen siger:

  Jeg har lige læst lidt nærmere om emnet på nettet, og har netop løst problemet på min telefon. Det viste sig, at jeg ikke havde fået fjernet en lille firkant på min skærm beskyttelse, som sidder oppe i øverste højre hjørne på telefonen, hvilket har gjort, at der lige pludselig ikke kom nok lys til sensoren. Håber min erfaring kan hjælpe jer andre:)

 7. Jørgen Rasmussen siger:

  Min skærm går også i sort efter opkald, men når jeg trykker lidt hårdt midt på skærmen kommer den igen. Ikke optimalt, men så kan der da lægges på osv indtil man kan undvære mobilen for rep.

 8. Tonny Gregersen siger:

  Nokia lumia 800 min skærm også sort efter opkald, jeg har fået skiftet proxmitysensoren uden at det har hjulpet, håber der er nogen der har et godt råd. Alt andet fungere perfekt, telefonen har været i brug i ca. Et år uden problemer.

 9. Mogens Christensen siger:

  Har også problem med proximity sensor på min nu anden LUMIA 800 (den første gik uigenkaldeligt DØD efter kun nogle måneder). Sjovt nok er rådet fra Nokia at nulstille eller reinstallere telefonen, hvorved alt personligt indhold mistes. Nulstilling eller reinstallering af af telefonen vil kun kunne løse problemer der er softwarebaseret, så derfor virker det som en lam omvej når nu sensoren virker når mit hjørne eller siden af skærmen trykkes ind, hvilket klart indikerer et fysisk problem. Men LUMIA 800 virker nu alligevel som en dødssejler uden telefonopdateringer i over et år, hvor der til sammenligning var hele 2 på de første 6 måneder jeg havde den for et par år siden.
  Internationalt foreslår nokia at indlevere telefonen til det lokale Care Center – et fænomen der så bare ikke eksisterer i kongeriget DK.

Leave a Reply