Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
SkyDrive app til både Windows Phone og iOS

SkyDrive app til både Windows Phone og iOS

| 14. december 2011 | 2 Comments

Microsoft har netop lanceret en app til både Windows Phone og iOS som du kan bruge til at tilgå SkyDrive.

Jeg synes at have læst lidt brok rundt omkring på nettet over at Microsoft laver apps som det her til iOS (iPhone) da nogle af de eksklusive ting ved Windows Phone så forsvinder lidt.

Jeg har lidt svært ved selv at tage stilling til hvad jeg mener om dette, synes umiddelbart man kan argumentere både for og imod.

Hvad mener du?

Kilde 1, Kilde 2

 

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Henrik siger:

  Det der bragte mit pis i kog var at iPhone brugere kunne få den før WP brugere. Det var måske kun en halv dag men alligevel…

  Det er da fair nok at de giver iPhone brugere plads på deres SkyDrive, for MS er jo stadig en forretning, og i sidste ende kan de måske lokke iPhone brugere over på deres platform.
  Med den bredde og integration der er i MS produkterne er det måske i sidste ende bare nemmere at vælge en WP når man nu alligevel har en xbox, live mail, Windows PC osv.
  http://www.mobiletechworld.com/2011/12/13/microsoft-shakes-up-windows-phone-division/

 2. Ronnie siger:

  Fuldstændig enig!

  Da jeg var android bruger, klagede jeg længer over at apps først kom til iPhone og Android måtte vente 2-4 uger til det var deres tur – og alligevel var det noget lort i forhold til iPhone.
  iPhone får luksusbehandling. Har ikke fattet hvorfor.
  Det gør det kun fedt at være iPhone bruger.

  Og nu tilbyder Microsoft apps til iPhone før dem selv.. Nejnejnej, det er alt for galt. Det kan ikke være rigtigt at Microsoft sætter konkurrencen iPhone i godt lys, fremfor dem selv.

  Og så har man ikke den eksklusive følelse at være WP bruger. Dermed kan man godt forstå at iPhone brugere ikke ser en grund til at skifte til WP.

  Nå, men jeg er arbejdsløs for tiden. Så ville godt vove på at sige at Microsoft skulle ansætte MIG. Så skulle jeg nok få rettet på det og få gjort WP attraktivt :D

Leave a Reply