Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone reklame spottet

Windows Phone reklame spottet

| 14. december 2011 | 5 Comments

Ricky har været hurtig og fange et billede af en reklame for bla. Windows Phone. (Han har sikkert gjort brug af denne smarte feature)

Derudover har han været smart nok at sende nedenstående mail ind til mig/os – tak for det Ricky!

Har efter de sene nyheder her til aften set en MS reklame.
Et par der, der på messenger skriver: “Vi skal giftes” ….straks strømmer det ind med diverse tilbud, oplysninger, forslag osv…
De ender med at ændre status til: “Vi stikker af”, hvorfter de logger af og lukker computeren.

Lidt efter kommer en velkendt notificationslyd fra lommen på fyren og han tager sin WP7-telefon frem og man ser vedhæftede billede.

 

Update 15-12-2011:

Ricky har nu fundet videoen på youtube, godt nok på engelsk, men skulle være denne han havde set.

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Morten N siger:

  Det var den reklame jeg skrev til dig for 1-2 uger siden… men kunne finde den på¨Youtube…:)

 2. Mads siger:

  Arrhh ok :)

  Vi mangler dog stadigvæk at se den :P

 3. claus siger:

  Hej, Reklamen kører på Discovery channel. Har set den i dag kl 19,2o ca.

 4. Ricky siger:

  Her er den >o(

  Edit af Mads: Videoen er nu sat ind i indlægget.

 5. Mads siger:

  Men når vi nu snakker om de her “Det hele starter med en Windows 7 PC”-reklamer…Ja ok fint, Windows Phone er med i dem…men helt ærlig, de er sgu da SÅ dårlige de reklamer!
  Kan ikke sætte fingeren præcis på hvad der er galt, men de er bare “kedelige” og får hverken folk til at købe WP eller Windows 7.

  For det første så kan de være svære at forstå. Den med faren og sønnen der har lavet en sindsyg sårlig video præsentation som de viser moren…hvad fanden går den ud på? Ja faren vil spille golf og drengen have en hund… men det bliver bare vist på sådan en tam måde…

  Og så ham speakeren de har valgt på dansk…altså ham speakeren fejler som sådan ikke noget…men han har bare lagt stemme til en masse undervisnings videoer og dokumentar på programmer, så når du hører hans stemme tænker du ikke “Hey! det er fedt og sjovt det her!”. Nej, man tænker mere… “ok hun-antilopen får 12 unger, hvor 10 af dem dør inden for en uge – interessant – men ikke noget jeg får lyst til at anskaffe mig en hun-antilope for”.

  Giver det mening – eller er jeg helt ved siden af?

  Jeg ved det altid bliver bragt op, men det er altså fordi det er rigtig. Se en video fra Apple for iPhone, iMac, iPad osv og sig du ikke får bare en lille bitte smule løst til at købe sådan et device. De gør noget rigtig når de præsenterer deres produkter – det fejler MS altså på selv om de har nogle fantastiske produkter i form af Windows Phone fx.

  Når jeg ser de her “Windows 7″ reklamer, så får jeg sgu mere lyst til at sælge min PC… :(

Leave a Reply