Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
De unge er trætte af iPhone og Android

De unge er trætte af iPhone og Android

| 19. december 2011 | 0 Comments

Selv om iPones og Android-mobiler sælger som varme vafler på en vinterdag, er Nokia ved at underminere konkurrenternes ståsted. For de unge og trendsættende brugere er på vej over til Windows Phone 7. Det påstår i hvert fald Nokias chef for produktmarkedsføring, Niels Munksgaard, i et interview med websitet Pocket-lint:

“Vi kan se, at de unger er ved at være trætte af iPhone. Alle har den. De heller ikke begejstrede for kompleksiteten og sikkerhedshullerne i Android”, siger han, og fortsætter:

“Derfor ser vi i stigende grad, at de, der vil være fremme på beatet og prøve noget nyt, vender sig imod Windows Phone-platformen.”

Efter Niels Munksgaards opfattelse er mobilmarkedet “et hav af ensartethed”, hvor en endeløs række af sorte monolitter på hylderne forvirrer kunderne. Den ensartethed vil Nokia gerne skille sig ud fra.

Læs hele artiklen her

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply