Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Rygte: Tango i januar og Apollo i juni

Rygte: Tango i januar og Apollo i juni

| 22. december 2011 | 5 Comments

Så er der gang i rygte maskinen igen, denne gang med nogle detaljer om hvornår de næste versioner af Windows Phone skulle komme.

Tango

Ifølge disse nye rygter skulle Windows Phone Tango blive annonceret og frigivet ved CES d. 13. januar 2012.
Her skulle det bliver fremvist på nogle telefoner vi endnu ikke har set (officielt), nemlig en Nokia Lumia 719 og en Nokia Lumia 900.
Opdateringen skulle efterfølgende rulle ud i de efterfølgende måneder.

Tango opdateringen skulle sørge for understøttelse af LTE (4G) og mindre skærm størrelser/opløsninger. Her med bliver der lagt i ovnen til fysisk mindre enheder i fremtiden.

Apollo

Ydermere bliver der fortalt om Windows Phone 8 (kodenavn: Apollo) som nu skulle være klar noget tidligere end hvad man før hen har troet, nemlig allerede i juni 2012.

Nokia’s devices will come at Nokia Connection 2012 and there are multiple ‘high end’ devices expected, including a new camera flagship. Windows 8 will also be announced by that time and Nokia’s first tablet will launch at NokCon. Features expected in Apollo is support for NFC, dual core processors, larger displays and larger bodies. Looks good too.

Kilde

Tags: , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Prothor siger:

  Jamen så lad os håbe de fikser den bug hvor keyboarded forsvinder for dén er godt nok træls.Pt. forsøger jeg om fikset er, at afbryde alle baggrundsopgaver (apps). Men det er godt nok åndsvagt for det er jo netop meningen med baggrundsopgaverne – at de kører i baggrunden. F.eks. vejr-apps mv.

 2. Rygterne er ikke baseret på faktisk viden. Vi frigiver en ny version hvor år omkring oktober og en opdatering et halvt år efter (marts). Processen er ganske som vi har gjort med den første Windows Phone 7 (oktober 2010), “NoDo” i Marts 2011, “Mango” i oktober 2011. Og så videre….

 3. Kim siger:

  Jeg håber de får fikset deres notofikations system, så man ikke manuelt skal se om nogen har skrevet til en på facebook/twitter. Måske en mindre ting for nogen, men for mig der er stor forbruger af twitter er det en pestillens. Og kan sagtens får mig til at skifte “hold”

 4. Mads siger:

  @kim jeg kan da se notificeringdr fra fb og twitter på min “mig” flise?
  Du vil måske have den siger en lyd eller ligende?

Leave a Reply