Bruger anmeldelser og Homebrew/hacks i forummet

| 26. december 2011 | 0 Comments

Så har jeg oprettet to nye fora i forummet her på siden.

Bruger anmeldelser

Det første nye forum er Bruger Anmeldelser. Jeg har tidligere haft oprettet nogle “jeres erfaringer” tråde inde i det generelle forum og de har været overordentlig besøgte. Derfor har jeg nu besluttet at lave et helt forum dedikeret til jeres anmeldelser af de Windows Phone telefoner i nu engang kommer i besiddelse af :)

Der er ingen krav som sådan til indholdet, men lad os selvfølgelig holde en sober tone og argumentere for de ting vi skriver.

I dette forum har du mulighed for at danne dig et indtryk af hvad andre normale brugere mener om en given Windows Phone telefon – inden du selv hopper ud og køber den.

Besøg det nye forum her: Bruger Anmeldelser

Homebrew/hacks

Ja, jeg har længe gået rundt om den varme grød. Personlig så roder jeg meget lidt med Homebrew/hacks til Windows Phone, men synes at fornemme at en del alligevel roder med det og interessere sig for det – derfor er der nu oprettet et forum til det også.

Til dem der ikke ved hvad dette går ud på så er Homebrew/hacks betegnelsen for når man piller ved ting i Windows Phone som man ikke bør. Dette gør at man kan lave app’s og ting og sager, som der ikke er mulighed for i “standard” Windows Phone.

En lille warning skal der dog sendes afsted, fordi når du installere app’s som er “homebrew” så er der ingen garanti for hvad de gør ved din telefon – hvilket i yderste konsekvens kan sende din telefon til tælling – så pas på.

Når det er sagt så – happy hacking :)

Besøg det nye forum her: Homebrew/hacks

 

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply