Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Rygte: 3 får ikke Nokia Lumia 800

Rygte: 3 får ikke Nokia Lumia 800

| 26. december 2011 | 7 Comments

Jeg har her over julen modtaget dette tip fra en der kalder sig “Alex”, som tilsyneladende kender til et internt memo hos teleselskabet 3.

Hejsa, I følge en intern memo får 3 ikke Nokia Lumia 800. Nokia kræver, at 3 også tager flere af enten, X7 eller, N9 med i deres sortiment, hvis de skal sælge Lumia 800 – hvilket 3 nægter, da de brænder inde med usolgte N9 enheder. Derfor er de to firmaer ikke kommet til overensstemmelse og 3 kan ikke tilbyde Lumia 800 og 710 til det danske marked. Det skal dog siges, at i memoen kan 3 godt se, at WP har et kæmpe potentiale og vil også begynde at satse stærkt på WP styresystemet. Et af de første “tegn” på, at de vil det er ved at sende alle deres sælgere på salgstræning vedrørende WP i et samarbejde med Samsung. 3 vil helt sikkert få flere WP telefoner i deres sortiment – men man skal ikke regne med at se Lumia 800 på 3’s hylder inden for den nærmeste fremtid.

En noget kedelig nyhed/tip vil jeg sige – men om ikke andet så interessant.

Tror vi på dette? Skulle Nokia forsøge at presse 3 til at tage flere Nokia’er ind – måske. Skulle 3 nægte dette – måske.

Det er klart at alle brænder inde med N9 telefoner, da den jo var død inden den blev sendt på gaden, hvorfor man jo godt kan forstå både 3 og Nokia.
Nokia vil af med dem, 3 vil ikke have dem for de kan ikke sælge dem.

Hvis dette tip er sandt, så er det alligevel interessant at Nokia har så meget tro på Lumia 800 at de på den her måde bruger den til at presse teleselskaberne. Som der står memoet, så kan 3 godt se at Windows Phone har kæmpe potentiale – hvorfor de jo nok gerne vil med på vogenen.

Personlig var jeg i en 3 butik her tidligere på ugen og der var faktisk en relativ stor reklame for Samsung Omnia W og jeg så at den ene ekspedient faktisk selv havde en Samsung Omnia W som han stod og ringede fra. Så noget kunne tyde på at 3 rent faktisk laver salgs træning i samarbejde med Samsung.

MANGE tak til “Alex” for tippet.

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. kim kristensen siger:

  Mit gæt er at de vil vente på Lumia 900.

 2. pix siger:

  Jeg kan se Telmore gør rigtig meget ud af Lumia 800 – i alle tre farver. Men jeg kan ikke se N9 nogen steder i deres sortiment. Skulle 3 virkelig være de eneste, der “presses” til at tage begge modeller???

 3. Michael siger:

  Det hænger da ikke sammen, jeg har da for nylig set N9 hos 3, og den er da også på deres hjemmeside, blot udsolgt:

  http://www.3.dk/Privat/Mobil/Mobiler/Nokia/Nokia-N9/

 4. Michael siger:

  Og X7 har har jeg da også set hos 3 på Strøget.

 5. Mads siger:

  Ja det lyder en smule underligt at det kun skulle være 3 der blev presset til dette.

  Men den del med Samsung tror jeg på, da jeg som sagt så en relativ står Samsung Omnia W reklame i den 3 butik jeg var i (Fisketorvet Kbh) og at den ene ekspedient selv havde en Omnia W eller Omnia 7 som han talte i mens jeg var der.

Leave a Reply