Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Lækket roadmap peger mod Tango i Q2 og Apollo i Q4

Lækket roadmap peger mod Tango i Q2 og Apollo i Q4

| 28. december 2011 | 0 Comments

Som jeg skrev om for et par uger siden, så er Windows Phone 7.5 nu ude til alle stortset, så vi kan begynde at kigge frem af mod næste version.

Wmpoweruser.com har tilsyneladende fået fingrene i et lækket roadmap for Windows Phone fra Oktober 2011, som viser hvad Microsoft har af planer for Windows Phone i 2012.

Som det ses så er planen at Tango kommer i Q2 2012 og Apollo Q4 2012 – næsten som jeg også skrev om tidligere i denne måned.

Under Tango står der “Product with the best prices” som må være en indikation på at Tango skal gøre det muligt at lave low-end Windows Phone telefoner. Dette antager jeg mest er rettet mod “østen” hvor fx Nokia har success med deres feature phones, hvilket jo umiddelbart ikke er specielt interessant for os i Danmark. Nu må vi se, forhåbentlig kommer der også nogle ting i Tango som vi får glæde af og ja, vi vil vel også gerne have billige Windows Phone i Danmark.

Apollo ser ud til at være en smule mere interessant, som nævnt i tidligere indlæg, af flere forskellige ordsager.

  • Increase overall volume” – Microsoft har åbenbart en forventning om at der vil være væsentlig flere Windows Phone ude i markedet i Q4 2012 – sådan læser jeg det i hvert fald. Dette er jo en god ting og det viser at Microsoft har store forventninger til salget af Windows Phone generelt i 2012 – men det er vel ingen overraskelse :)
  • Competitive Superphones” – Her er det nok tale om at der i Q4 2012 kommer nogle endnu mere high-end telefoner med bla. dual core og HD skærme. Apollo skal derfor nok indeholde nogle features som understøtter disse telefoner.
  • Business” – Windows Phone har fra start være rettet mod “consumers”, altså normale private brugere. Dette er i stor konstrast til deres tidligere mobile OS, Windows Mobile, som stortset kun var rettet med business, altså virksomheder. Med dette sidste punkt under Apollo må man antage at Microsoft satser på at få flere virksomheder til at tage Windows Phone til sig.

Ud over de punkter som er listet her under hvert release, så må man næsten antage og i hvert fald håbe, at der også kommer en masse små fixet og nye features med hvert release og disse punkter bare er de store ting eller måske de ting som der skal slåes på tromme for rent marketingsmæssigt.

Spændende bliver det i hvert fald at se hvad de finder på.

Tak for tippet til Mikkel og Struds.

Kilde 1, Kilde 2, Kilde 3

Tags: , , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply