Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Anmeldelse af Nokia Lumia 800 (Tv2-beep)

Anmeldelse af Nokia Lumia 800 (Tv2-beep)

| 29. december 2011 | 0 Comments

Tv2-beep har haft fat i Nokia Lumia 800 og giver den nogle fine ord med på vejen.

Nokias første eventyr med Microsoft, Lumia 800 er endt som et rigtig fornuftigt samarbejde, der helt har fået mig til at glemme konkurrencen for et kort øjeblik.

Den har både udseendet med sig og så et meget velfungerende styresystem, som virkelig fremhæver brugervenligheden i form af en responsiv tilgang. Alene den måde at åbne mobilen på ved at føre låse-skærmen op er enkel, men lækker.

Selvfølgelig er anmeldelsen ikke kun positiv, da ingen mobil er fuldkommen, fx kommer de ind på den dårlige batterilevetid som Lumia 800 er plaget af. Dette har Nokia dog anerkendt og en update skulle være på vej.

Men læs hele anmeldelsen via linket nedenfor, da den er et kig værd. Er du ny til Windows Phone og tager denne anmeldelse dig også igennem den grundlæggende måde Windows Phone fungerer på og hvilket features den er født med.

Læs hele anmeldelsen her

Tak for tippet til struds.

Tags: , ,

Category: Anmeldelser

Leave a Reply