Wacky Dragons

| 31. december 2011 | 0 Comments

Wacky Dragons er udviklet af to studerende bosiddende i Grenaa, der har valgt at starte egen virksomhed med fokus på udvikling af spil til Windows Phone platformen. (Download link findes i bunden af indlægget)

Lige nu arbejder de kun på deltid, men håber på at kunne køre virksomheden videre på fuldtid, når de en gang er færdige med deres uddannelse.

Det første spil hedder ”Wacky Dragons” og kan hentes gratis på markedspladsen.

Spillet er en videreudvikling af det klassiske ”helikopter” spil, og handler om nogle drager der lever i grotterne i bjerget Roardor. Siden tidernes morgen har der eksisteret en myte der fortæller om et fantastisk land for drager, og hvert år samles dragerne for igen at forsøge at flyve den lange vej dertil.

Målet for spilleren er at navigere sin drage udenom de mange farlige klipper, og holde sig flyvende så langt som muligt. Der er i alt 6 drager at vælge mellem og de har hver deres unikke egenskab, der kan gøre turen lidt nemmere at klare. Dragernes egenskab kan derudover opgraderes, ved at bruge de diamanter man har samlet i grotterne.
Jo længere man kommer jo større chance er der for at slå sine egne rekorder på den lokale topscore liste eller slå andres rekorder på den online topscore liste.

Mere info kan findes på følgende links:
http://www.gameloupe.com
http://www.facebook.com/Gameloupe
http://www.twitter.com/Gameloupe
http://www.youtube.com/Gameloupe

Tags: , ,

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps

Leave a Reply