Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 800 kommer til Danmark 20. januar 2012

Nokia Lumia 800 kommer til Danmark 20. januar 2012

| 2. januar 2012 | 8 Comments

Så er det officielt – Nokia Lumia 800 kommer d. 20. januar.

Den kommer i alle 3 farver, sort, pink og cyan.

Nokia offentliggør nu dansk salgsstart for virksomhedens første high end-smartphone med Windows Phone. Nokia Lumia 800 har høstet store roser hos både danske og internationale anmeldere, ikke mindst for designet, der af mange bliver vurderet som det absolut bedste håndværk, der nogensinde er set på smartphone-markedet. Smartphonen er designet af ét enkelt stykke gennemfarvet polycarbonat, der nærmest glider over i den let kurvede, berøringsfølsomme skærm af det hårdføre Gorilla-glas.

I videoen nævnes alle forhandlere der får Nokia Lumia 800 og sjovt nok ser det IKKE ud til at 3 får den – så måske taler rygtet sandt.

Jeg har jo selv haft en Nokia Lumia 800 til låns i nogle uger nu og det er en cool telefon. Der kommer flere indlæg fra mig om den her når vi lige kommer igang med det nye år.

Kilde

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. jakob siger:

    Hehe.. Ham fyren her, var dedikeret Symbian-fanboy ved et arrangement i Ingeniørenes hus sidste år.. Uanset hvad, så var Symbian den sande fremtid.
    Men; det lader til at han har set lyset.

  2. Mads siger:

    Hehe, han får jo sin løn fra Nokia, så de bestemmer nok hvad han synes :P

Leave a Reply