Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
CES 2012 er igang

CES 2012 er igang

| 9. januar 2012 | 1 Comment

CES 2012 er i gang og kører frem til onsdag.

Dette betyder at vi over de næste par dage nok vil se en masse spændende Windows Phone nyheder i form af nye telefoner.

Første store nyhed for Windows Phone må være HTC Titan II som netop er blevet præsenteret.

Så vidt jeg har forstået så vil der være Nokia keynote her i dag mandag omkring midnat og Microsoft keynote ved en 03:30 tiden i nat.

Bliver spændende at se hvad de kommer med, men man har store forventninger til at Nokia i hvert fald kommer med Nokia Lumia 900, så må vi se om de har andre tricks i ærmet.

Jeg har desværre ikke mulighed for at sidde oppe hele natten, ej heller har jeg tid til at live blogge eller poste med det samme om alle de nyheder der måtte komme.

Men til dem der måtte sidde oppe eller dem som opfanger nogle nyheder – i skal være meget velkomne til at skrive dem som kommentarer her i dette indlæg.
På den måde kan andre bruger holde sig opdateret her og jeg kan så tage nogle af nyheder og skrive reele indlæg om engang i morgen eller de kommende dage.

Kom så CES, giv os Windows Phone Fan endnu mere at glæde os over og se frem til :)

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mads siger:

    Så går Elop snart på scenen, live bloggen kan følges her:
    http://wmpoweruser.com/nokia-ces-press-conference-live/

Leave a Reply