Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
HTC Titan II hands-on video fra CES

HTC Titan II hands-on video fra CES

| 9. januar 2012 | 7 Comments

CES messen er netop startet i dag og The Verge har fået lov at låne en HTC Titan II (som jeg slet ikke havde hørt om før) og lave denne lille video.

Kilde

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. CES 2012 er igang | WindowsPhoneFan.dk | 9. januar 2012
 1. Mehran siger:

  16 MP !!!! jeg var lige nød til at spole tilbage for at høre om jeg hørte rigtigt.
  Glæder mig til at høre mere om den.

  Mvh

 2. Mads siger:

  Ja så godt folk skrev om det med de 16mb på twitter… det er sgu vildt nok :)
  Titan er dog en alt for stor telefon til min smag, men det virker som om rigtig mange er glade for første version af Titan her inde og Titan II bliver jo nok kun bedre :)

 3. Spionas siger:

  Med fare for at støde nogen, må jeg alligevel citere Nikolaj Sonne: “Antallet af MP siger intet om billedkvaliteten.” ..og det er da også mine egne erfaringer. Så det må vist komme an på en prøve om de 16 mp er andet end blot salgsgas.

  4,7″ er godt nok også en tand for meget til mig. Jeg gik fra en Nexus S til min Omnia W og jeg må tilstå jeg ville ønske den havde 4″. Det er en god telefon-størrelse til mine behov.

 4. Mads siger:

  @Spionas: Helt korrekt, antallet af MP siger absolute intet – så vi må se hvad den kan.
  Generelt synes jeg ikke jeg har set nogen WP’s endnu med et rigtig godt kamera desværre :(
  Man kan jo ikke lade vær at sammenligne med iPhone og de står altså desværre stadigvæk WM når det kommer til kamera/billede kvalitet.

  Meeen, mon ikke vi nok skal nå det, det tror jeg nok vi skal :)

 5. v0lum3 siger:

  Jeg syns fame lige Titan’en var kommet ud, det går aaaalt for stærkt hehe!
  Jeg er nu uenig mht. billedkvalitet mads. Nu har jeg selv en Titan og efter både at ha haft en iPhone 4, en Lumia og en Omnia 7 syns jeg helt klart at den nuværende Titans kamera er det bedste. Også sammenlignet med min kammerats iPhone 4s som den i hvert fald er på højde med.
  Mht til størrelsen er det nok svært at forstå, men man blir afhængig af den hehe.. :P Jeg gik fra en Titan til en Lumia og tilbage igen, bl.a. pga skærmen, kameraet og det at Lumia (desværre) føltes lidt som et ufærdigt produkt sammenlignet med Titan’en i hvert fald. Jeg syns bare der på Lumia’en var alt for lille efter at ha haft Titan’en i først omgang.. :P
  Glæder mig til at se hvad Titan II kan præstere og hvad Lumia 900 er værd.. :)

 6. Mads siger:

  @v0lum3: Ok det er jeg glad for at hører. Jeg har ikke “haft” alle de telefoner som du har, jeg baserer kun mit på telefoner jeg lige har prøvet og samples jeg har set på nettet. Så er rigtig glad for at hører at du mener Titan i det mindste spiller op med iPhone 4 – sådan! :)

Leave a Reply