Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 900: Bedste smartphone ved CES 2012

Nokia Lumia 900: Bedste smartphone ved CES 2012

| 13. januar 2012 | 3 Comments

Sådan Nokia!

Udover udnævnelsen som den bedste smartphone af CNET, så har Nokia Lumia 900 og vundet andre udnævnelse.

Jeg har desværre været hængt lidt op her de sidste par dage mens der har været CES 2012, så har ikke fået blogget så meget om det. I korte træk er resultatet dog at Nokia Lumia 900 for rigtig meget ros, som det ses i denne artikel.
Nokia præsenterede dog kun denne ene telefon på CES, selvom der havde være spekulationer om at de ville præsenterer flere.
Synes personligt det er helt fint at Nokia bare “keep it simple” og sender én telefon ud på det amerikanske marked og så bruger alt energien på den.
Ja, Nokia Lumia 900 er umiddelbart kun til det amerikanske marked, dvs. vi skal nok ikke forvente den her hjemme lige foreløbig – og dog. Der går alligevel lidt rygter rundt omkring at Nokia Lumia 900 faktisk vil titte frem de andre lande som fx Danmark her i starten af 2012 – intet bekræftet dog.

En af Nokia’s styrker, i min verden, har vist sig at være deres evne til at lave lækre videoer/reklamer for deres produkter. Ja det kan lyde overraskende og måske lidt ligegyldigt, men jeg tror faktisk at det har meget mere at sige end man lige umiddelbart tror.
Hvis man nu skal drage en parallel til en konkurrent, så er det også noget af det som Apple virkelig mestre. Når man ser deres produkt videoer af ipad, iphone, mac book air osv. så får man virkelig lyst til at købe deres produkt, fordi de bliver fremstillet så super lækkert i de videoer der – sådan har jeg det i hvert fald.

Det er dét Nokia også kan, se bare her:

Kilde

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. TuttiI siger:

  Læg mærke til at der står ‘tango’ til sidst i videoen! Oppe i Nokiaens højre hjørne!

 2. Markus siger:

  Det er fordi appen hedder Tango.

 3. Mads siger:

  @Tuttil: Ja jeg lurede også lige da der var video chat på Nokia Lumia 900, men det er så fordi de bruger den app der hedder “Tango” som er en video chat app :)

  Meen, det kan vel heller ikke tage så langtid før vi får lige Skype integration – håber jeg :)

Leave a Reply