Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Anmeldelse af Nokia Lumia 800 (Politiken.dk)

Anmeldelse af Nokia Lumia 800 (Politiken.dk)

| 14. januar 2012 | 8 Comments

Lumia 800 er Nokias elegante bud på, hvordan fodfæstet skal genvindes på markedet for smartphones. Telefonen er en fornøjelse, men halter lidt bagefter i brugervenlighed og ikke mindst – apps.

Læs hele anmeldelse på Politiken.dk

Tak til hyperbole for tippet.

Category: Anmeldelser

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ulrik Kruse siger:

  Læser ikke anmeldelser fra den avis. Glemmer ikke, at de gav N95 0(!) stjerner eller hjerter eller hvad, de nu bruger… Det kan man ikke tage alvorligt…

 2. KP siger:

  Ja, brugervenlighed er da ihvertfald ikke dér den halter. Det bliver da ikke meget nemmere og intuitivt.

 3. Sarasera siger:

  ” I det hele taget er telefonen ikke så meddelsom om nye beskeder og missede opkald som f.eks. en iPhone. ”
  Jo man kan faktisk se både nye beskeder (nye! ikke ulæste) beskeder og missede opkald på låseskærmen og næste kalenderaftale. Det kan man ikke på en iPhone. Men det ved i jo godt herinde;)

 4. Mads siger:

  @Sarasera: Hehe, ja der er vist en der ikke har sat sig helt ind i tingene :)

 5. Henrik siger:

  Tror slet ikke de har haft fingrene i en telefon.
  Han har sgu nok sakset fra diverse udenlandske anmeldelser og ikke fattet meget af det han har læst. Han er måske ikke særlig god til engelsk…
  Virker i det hele taget som en useriøs anmeldelse.

 6. Alex siger:

  Dybt useriøs anmeldelse.. Kan slet ikke genkende det han skriver og dybt uenig i meget af det han skriver.. For mig til at tvivle på om at han overhovedet har haft telefonen i hænderne?

 7. TLN siger:

  Jeg sidder her og leger med Lumia 800 som jeg fik i fredags fra arbejdet.
  Der er ting jeg er enige i, og ting som jeg ikke er enig i.

  Enig: Manglende app, samt at mange koster penge, men sådan er det jo med et nyt OS. Bank apps og nogle flere (gratis) spil ville være fint.

  Uenig: Kalender er ringe synes anmelderen. Jeg synes ligenetop det er ufattelig praktisk og der er da også en fin månedsvisning.

  Ting jeg gerne så forandret:
  Ordentlig multitasking. Jeg installerede nokia kort data mens jeg legede med telefonen – troede jeg, for mens jeg legede, så hentede telefonen ikke så meget som en enkelt mb – det er ikke godt nok.

  Men, når alt kommer til alt, så foretrækker jeg stadig Lumia 800 over min i4 – iOS ligner noget der ikke har forandret sig siden 2007(…) og med WP7.5 på 800’eren skærm er iOS ikke længere det mest elegante mobile styresystem.
  Derudover så er pakken med Nokia kort, den fine people hub ect overvejende en meget interessant løsning.

 8. hyperbole siger:

  @TLN: Gem ikke på dine fine forslag til forbedringer – giv udviklerne direkte besked:
  http://www.windowsphone.com/da-DK/apps/30f4a6af-d742-452d-9f90-aeed254f3d42?wa=wsignin1.0

  Ellers synes jeg faktisk at det er en ok anmeldelse. Designet får ros, OS’et får ros, og når der gives negativ kritik, så er det ikke at være mere lige som iOS (anmelderen kører tydeligvis ikke Android).

Leave a Reply