Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Skype til Windows Phone

Nyt om Skype til Windows Phone

| 15. januar 2012 | 3 Comments

I har sikkert hørt det nogle gange nu.. Skype kommer til Windows Phone platformen. Skype skulle komme, som en app til at starte med, og så der efter vil det blive en integreret del, af Windows Phone ligesom Facebook, Twitter and you name it.

Mange andre sider har forudsagt/regner med, at Skype app’en bliver fremlagt til  Mobile World Congress 2012, som løber af stablen fra den 28. februar til den 1. marts i Spanien. Så det bliver spænende at se den, vis rygtet taler sandt.

Angåene integrationen af Skype i Windows Phone, vil det mest oplagte være at den kommer med i Apollo opdateringen, som skulle komme engang senere i år.

fx har en bruger fra Mobile.se skrevet til Microsoft:

Læser: Hvornår Kommer Skype til Windows Phone? I er ejerne, så det må være nemt for jer at svare. Vil der komme en app eller en integration  af Skype?

Microsoft: Hej, Skype er stadig under udvikling, og der vil komme en app til at begynde med. Der er stadig ingen fastlagt dato.

Se Videoen og hør alle de lækre ting, der kommer med i Skype til Windows Phone :)

Interviewe med Skype på CES 2012

Kilde: wpcentral.com 

Category: Andre nyheder, Rygter, Windows Phone Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hejsa. Vi udvikler ihvertfald en app til at starte med hos Skype. Mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt.

  2. Mads siger:

    @Claus: Cool, vidste ikke du havde fået job hos Microsoft/Skype – super cool og MEGA spændende jo :)

  3. NextWPosISwin8 siger:

    Eller så er det bare fordi Microsoft lige vil lade Nokia sælge mange af deres Lumia 800, som vist nok ikke har front face cam. Tror at Noika vil ganske enkel blive skuffet, hvis microsoft udsendte den sidste år inden Nokia fik det har udgivet deres non ff cam smartphone. Det er Nokias skyld at vi skal vente på Skype :)

Leave a Reply