Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Anmeldelse: Dansk Tv Guide

Anmeldelse: Dansk Tv Guide

| 17. januar 2012 | 7 Comments

Vi vil begynde at lave app andmeldelser, så i kan opdage nye app’s og finde nogle af de bedre app’s frem fra Windows market. Lige en ting til. Skulle det være sådan i der ude, har en app i synes vi skal anmelde, skal i være velkommen til at kontakte os.

Nå, men nu til det som det hele handler om. Jeg har fundet en lille simpel app til alle jer, som bruger meget af tiden foran fjerneren. App’en hedder Dansk TV Guide, og er simpelhen genial efter min mening. Har haft den i nogle uger nu og bruger den tit, til lige at se hvad der er nu og hvad der kommer af film osv.

Du kan vælge et hav af kanaler, så du altid har et overblik over, hvad der kommer. App’en er smart opdelt i Panorama View så man altid har et overblik over:

 • Lige nu- Film
 • Dokumentarer
 • Sport
 • Serier
 • Nyheder
 • Underholdning

– med et hurtigt swipe.

Dansk TV guide app

Derfor giver jeg den 5/5

Category: App Anmeldelser

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Jeg takker og bukker :-)

  Et tip, til dem som ikke har fundet ud af det: I kan trykke på kanal-navnet, og se alle programmer for den givne kanal, for resten af dagen.

 2. Hey og velkommen som anmeldere :)
  Jeg følger med her på siden dagligt og synes det er lækkert i vil begynde at anmelde apps. Jeg har dog en bøn.

  Det kan godt være det kun er mig, og hvis det er så se bort fra dette. Jeg synes mange anmeldelser og anmeldere giver for hurtigt top karakter til det der anmeldes. 5/5 betyder i min verden at det er noget jeg simpelthen ikke kan leve uden, så super godt er det bare! Desværre er det jo ikke sådan. Ingen tvivl om dette er en suveræn app :), men hvad nu hvis der kommer en anden app, som kan det samme bare bedre og mange andre ting som gør den endnu bedre? skal den så have 6/5 eller hvordan skal man sammenligne de karakterer der gives?

  Det jeg savner er måske en større skala at måle på, for eksempel fra 0,0 til 10,0. ?

  Jeg har nævnt ting som eksempler her i denne kommentar og de skal ikke tages som andet :) savner bare lidt mere end at alle apps får 5 ud af 5 stjerne/firkater/hjerter/WPlogoer.

  Mine 25 øre til jere rigtigt gode initiativ :) Keep up the good work.

  – Stefan Justesen

 3. Kristoffer siger:

  Det er et okay app til at checke hvad der bliver sendt i tv i dag, men jeg savner at kunne se programoversigt for i morgen, overmorgen, næste 5 dage osv.

 4. Spionas siger:

  Fuldstændig enig med Stefans pointer omkring karakterer. Det bliver alt for hurtigt intetsigende, hvis der ikke skal mere til at få 5/5.

  Jeg bruger selv den anmeldte app og den er da god, men langt fra perfekt. Jeg synes den er langsom om at hente data hvis man ikke er på wifi og jeg savner mulighed for selv at angive kanal-sortering.

 5. William siger:

  @Stefan + Spionas: Enig. Dog med undtagelse af en samlet karakter, som jeg synes skal afskaffes.

  Det er dog svært at vælge hvilke app man vil ‘anmelde’. De dårlige behøves ikke nævnes, mens de gode er.. gode.

 6. P. H. siger:

  Det var en rigtig god app, men den virker ikke mere.

 7. Stig Hansen siger:

  Det ser ikke ud til, at den kan installere på Windows Phone 8

Leave a Reply