Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 900 til Europa

Nokia Lumia 900 til Europa?

| 17. januar 2012 | 1 Comment

For ganske kort tid siden, fremlagde Nokia deres nyeste model til CES 2012. Nokia Lumia 900 blev navnet, på storebroren til Lumia 800. Nokia har udtalte i en pressekonference, at Lumia 900 kun kommer til det Amerikanske market. Men kan det nu også passe?

På CES messen gik der rygter om at Lumia 900 skulle komme til Storbritannien, og der gik heller ikke mange timer før denne tweet kom frem på Nokia uk’s twitterprofil.

På deres tweeten står følgene:

”Vi får en masse tweets om Nokia Lumia 900. Tilgængelighed i storbritannien er endnu ikke blevet annonceret, men hold øje med denne her side.”

Det ser simpelhen ud til at Nokia Lumia 900, bliver frigivet  i Storbritannien. Vis dette sker, kommer den sikkert også til andre lande i Europa.  Som noget helt andet skriver wmpoweruser.com , at Lumia 900 til Europa vil blive udstyret med et 12 megapixel kamera, modsat til Amerikanernes 8 megapixel. Man regner med at Nokia Lumia 900 til Europa, vil blive introduceret til Mobile World Congress i Barcelona til marts. Så dette skal nok blive interessant at følge.

 

Category: Rygter, Windows Phone Nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Man kan vel med rette sige at Lumia 900 primært er interessant i DK, forudsat at LTE frekvenserne tilpasses. Lumia 900 LTE køre på 700 / 1700 / 2100 Mhz, men i DK er det udbudt på 800 / 2500 Mhz. Ligeledes må der stilles spørgsmålstegn ved parret vs. uparret frekvenser…

    Fremtiden er spændende :)

Leave a Reply