Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Velkommen til hyperbole og Mathias

Velkommen til hyperbole og Mathias

| 17. januar 2012 | 3 Comments

Igennem den seneste tid har jeg modtaget en hel del “tips” omkring nyheder fra to brugere af siden her, nemlig hyperbole og Mathias. (Har også modtaget mange tips fra andre, tak for dem også :))

Da jeg har et arbejde, en familie og et hus ved siden af WindowsPhoneFan, kan det være svært at få postet alle de indlæg jeg gerne ville.

Da de to herre ovenfor som nævnt har været ret aktive med “tipsne” på det sidste, skrev jeg til dem begge og spurgte om de ikke kunne tænke sig at få adgang til at kunne poste på siden.

Dette har de begge takket ja til, så forvent at se indlæg fra hyperbole og Mathias meget snart :)

Mathias ville gerne have nogle “App anmeldelser” på siden, så den bold løber han med nu og laver anmeldelser af div. apps.

Han har faktisk allerede skrevet to små anmeldelser som kan findes oppe i menuen under App->Anmeldelser.
Så se frem til en masse app anmeldelser fra Mathias. Her i starten forsøger vi lige at finde et godt format til hvordan man bedst skruer en app anmeldelse sammen, så kom gerne med feedback via kommentarer på anmeldelserne.

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Bo Andersen siger:

    Velkommen til, held og lykke med det.

  2. FacilisDK siger:

    Altid godt med mere liv i gaden :)

  3. Mathias Gren siger:

    Tak tak :)

Leave a Reply