Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
5 grunde til at Windows Phone indtager markedet

5 grunde til at Windows Phone indtager markedet

| 19. januar 2012 | 6 Comments

Dette indlæg er nok mere til personer, som ikke rigtig kender til Windows Phone, eller overvejer at hoppe med på vognen.

Firmaer som Google, Apple og Blackberry, skal tage Windows phone meget seriøst, mener erhvervsmagasinet Forbes. Windows Phone OS har fået meget ros, for sit utraditionelle udseende, og mange mener det vil blive en god konkurent, for både Android og iOS.

Her er 5 grunde til, at Windows Phone vil slå igennem på smartphone markedet.

1:  Windows Phone har et helt unikt UI

Modsat iPhone, Android og andre “kopi” UI, har Windows Phone et helt specielt interface. I stedet for ikoner, er der lavet store firkantet fliser, som viser “in real time”, hvad der sker med app’en. fx får du en besked, eller email, vises det på flisen. På den måde virker fliserne, som en widget og genvej på samme tid. Samtidigt har den også de såkaldte Hubs, hvor applikationer af samme slags ligger.

                                                 iPhone                           Windows Phone

 

2: Færre patentproblemer, med Windows Phone

Firmaer som Google, Apple og Samsung, er i konstant patentkrig med hinanden. Her kan Windows Phone snyde sig uden om, fordi den dette unikke design, og vil derfor ikke komme i konflikter, hvad UI angår. Appel og Microsoft, har altid kørt patentkrig over deres OS til computere, hvor de begge har kopiret fra hinanden. Apple, er gået videre med krige på deres iOS.

3: Bedere kvalitetskontrol og opdateringer

Systemer som Android er ligeglade med, hvad producenterne putter i deres mobiler af hardware. Der imod, har Windows Phone nogle helt specifikke krav til, hvad der minimum skal være på/i de telefoner, som køre på deres system. Samtidigt sørge microsoft også for, at alle telefoner får vigtige opdateringer, lidt en kontrast til Android, hvor det er producenterne der selv skal udgive opdateringerne.

4: Zune integreret på alle Windows Phones

Microsoft’s musik afspiller Zune, fik aldrig det helt store gennembrud, så som iTunes. Dog er den ikke glemt, og mange ser den som en fantastisk afspiller.

Zune er inbygget i alle Windows Phones, og er “stedet” for medierne på din telefon. På computeren er Zune, det sted hvor ens filer på mobilen kan administrer, hvilket fungere meget godt.

5:  Xbox Live support

Windows Phone, har integreret Xbox Live. Xbox Live på mobilen, er samlingsstedet for alle dine spil på mobilen. Samtidigt kan du chatte med dine Xbox venner, og du kan vist også i Xbox Live spil til din Windows mobil, se highscores fra dine venner osv. (uden at være helt sikker på det sidste). Dette gør Windows Phone til den bedste, inden for mobilspil.

Tags: , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Rene siger:

  Er enig. Dog skal vi bare lige have E-Boks og Danske Bank App ;)

 2. Mads siger:

  @Rene: Vil vi have apps, så skal vi bare råbe i den rigtige retning :)
  http://www.windowsphonefan.dk/2012/01/19/fa-din-yndlingsapp-portet-til-wp7/

 3. Mathias Gren siger:

  ja, der bliver ved med at komme mere og mere fokus på Windows Phone :)

 4. jens siger:

  Er enig.. har selv købt en nikia lumia 800 igår. og den er bare for fed.
  selv styrings systemes flyder bare perfekt, det er genialt i forhold til iphone. havde en iphone inden og jeg vil klart anbefale windows phone – det, det nye! ;)

 5. Mathias Gren siger:

  @Jens Helt enig! havde selv en Android før.. Meget skuffet over det, og den måde de køre opdateringerne på, det er for rodet!

  @Kenn Kan ikke lige se, hvad du vil frem til med det link :-S

Leave a Reply