Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Opdatering til Nokia Lumia 800 kommer i løbet af de to uger

Opdatering til Nokia Lumia 800 kommer i løbet af de næste to uger

| 19. januar 2012 | 45 Comments

Som lovet starter Nokia nu udrulningen af deres januar opdatering. Opdateringen skulle i følge nedenstående blive rullet ud i løbet af de kommende 14 dage.

Har du modtaget opdateringen?

As promised in December, a second software update for the Nokia Lumia 800 starts to roll out today.

The update will bring the software on your phone to version 1600.2483.8106.11500 and delivers two key benefits:

 • Battery performance enhancements;
 • Wi-Fi connectivity enhancements.

The update will not be delivered to every Lumia 800 simultaneously, but rather will be staggered over the next two weeks through Microsoft’s standard update process. This helps each owner gets the update without any hitches. Around half of owners will get the update in the next seven days, with the remainder over the following seven days.

Your Nokia Lumia smartphone will automatically check for updates from time to time, and you’ll get a message on the phone when it is ready.

As previously, the update will be delivered using the Microsoft Zunesoftware (or Windows Phone 7 Connector if you have a Mac).

Once you’ve received the update message, attach your phone to your computer using the USB cable. In Zune, from the Applications section, go to phone settings->Phone update to install the new software. On a Mac, click on the device name in the left-hand pane and then on ‘Install update’. There are more detailed instructions on the product support pages, if you need them.

Tak til Steen for tippet.

Kilde

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (45)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Så fik jeg Nokia Lumia 800 opdateringen | WindowsPhoneFan.dk | 15. februar 2012
 1. Erik siger:

  Har lige opdateret her til morgen, og det ser ud til at automatisk lysstyrke ikke fungerer som det skal mere da lysstyrken er aaalt for lav.
  Prøvede at slå automatisk lysstyrke fra og valgte “mellem” setting, men så var der ikke lys i tilbage/windows/søg knapperne.
  Tror jeg restorer backuppen, da den nærmest er ubrugelig med den lave lysstyrke :(

 2. Mads siger:

  Av den var ikke god.

  Andre der oplever samme fejl?

 3. Rasmus siger:

  Nej, jeg er igang med første opdatering nu.. den der skulle fix’e tastaturet og sådan noget. Lad os se om Nokia’s kommer bagefter :)

 4. cowp siger:

  Der er da vist kun en opdatering og ikke to, den opdatering vi fik igår på vores lumia er vist den der bliver snakket om.

 5. cowp siger:

  Og hvor bliver internet sharing af!

 6. Steen siger:

  @Erik Din observation må have relation til opdateringen af Windows Phone som kom i går. Jeg har også opdateret og har ingen problemer med regulering af lysstyrken.

  @cowp Udover opdatering af Windows Phone (som jo rammer alle WP telefoner) har Nokia (som anført øverts i tråden) annonceret en opdatering til Nokia Lumia 800. Altså 2 opdateringer af din Lumia 800 :-)

 7. jj siger:

  Der er desværre flere der har oplevet problemet med softkeys efter opdateringen:(

  http://www.wpcentral.com/nokia-running-lumia-800-battery-fix-update

 8. cowp siger:

  @steen ok nu jeg med dvs microsoft står for os opdateringen og nokia for fw opdateringen.
  @erik du har vist ret i at de har lavet om på belysningen i den nye update, der er flere brugere der har bemærket dette har jeg læst på de forskellige websider.

 9. Mathias Gren siger:

  Er ved at updater nu! :)

 10. Rene siger:

  Jeg har opdateret min Lumia 800. Og alt kører som det skal. Har heller ikke haft problemer før med den.
  Super lækker mobil. Så mangler vi bare E-boks og Danske Bank app :)

 11. Steen siger:

  OS opdaterede min Lumia i går aftes. I dag gik mit batteri død kl. 18.00. Har genopladet 100% hvorefter batteritilstand siger levetid 100% = 16 timer!! :-( Battery status siger full charge capacity 1435 mAh. Jeg har ikke tidligere (som andre) haft problemer med batteri indtil dato – har haft mere end 24 timer kapacitet på opladning. Jeg ved godt der er Nokia opdatering på vej, der gør noget ved batteri levetid, men finder det alligevel underligt, at OS opdatering tilsyneladende forringer min batteri performance?? Har andre oplevet noget tilsvarende?

 12. Rene siger:

  Jeg har nu os fået lidt problemer med mit batteritid.
  Den løber hurtigere død for strøm nu. ;(

 13. Mads Jensen siger:

  Jeg har lige opdateret, til den update Lumia 800 telefonen selv fandt. Efter at have sammenlignet versionsnumre med ovenstående pressemeddelelse, kan jeg så se, at det er den oficielle fra Nokia.

  Så mon ikke også det er den I har fået? I kan jo selv sammenligne, under indstillinger > om

 14. Schneider siger:

  Jeg oplever præcis samme problem som Erik beskriver efter jeg har opdateret. Det håber jeg da godt nok de får rettet i en fart, for det er sku ikke godt nok.
  Jeg prøvede at restore backuppen, men efter det reagerede skærmen slet ikke når jeg trykkede på den. Det dur jo slet ikke, så jeg har installeret opdateringen igen. :o(

 15. CR siger:

  Har i opdateret via Zune heller kom den på selve mobilen, min Lumia skriver at jeg har den nyeste opdatering inde i Zune, mem jeg har ikke det versions nr. der bliver omtalt oppe i teksten men håber da at den kommer snart

 16. Kraven siger:

  Har samme problem som CR skriver..
  Har ikke samme firmware nummer som der i tråden.

  Jeg har også batteri problem, den holder max strøm i 15 timer også selvom jeg ikke rigtig bruger den også uden at spille/se youtube eller andet.

  Skal jeg gå ind og få den byttet eller blir det fixet ?

  For den finder heller ik flere opdateringer i Zune

 17. Schneider siger:

  Jeg fik besked på selve telefonen, at der var en opdatering. Derefter tilsluttede jeg den til Zune og så opdaterede den.

 18. hyperbole siger:

  Prøv at genstarte jeres smartphone. Hjælper det ikke, så må I lige vente en uges tid – Nokias firmware-opdatering er på vej.

 19. Pernille Busch siger:

  Jeg kan stadig ikke sende MMS… Kunne i lørdags da jeg startede den op, men nu vil den ikke. TDC siger at app til MMS endnu ikke er frigivet?… jeg er sat af og det irriterer mig grænseløshed, har jo fin forbindelse til internettet..

 20. Pernille Busch siger:

  Tillægsspørgsmål: Zune, kan man opdaterer software derfra?…. Jeg er ikke så tekniske som jer :)

 21. Mads siger:

  @Pernille: Har du prøvet at se om du kan finde en opsætning her som måske passer til dit setup:
  http://www.windowsphonefan.dk/2011/12/22/indsamling-af-netvaerksopsaetnings-informationer-brug-for-din-hjaelp/

  Mht. Zune og opdaterer, er jeg ikke helt med på hvad du mener?

 22. Pernille Busch siger:

  Der er desværre ikke nogen der matcher….
  Med Zune mener jeg, om det fungerer som OVI gjorde til min forrige Nokia, og det gør den kan jeg se :)

 23. Mads siger:

  Øv der ikke er nogen der passer, du må have fat i TDC så.

  Mht. Zune, så sætter du din telefon til din PC og så sørger Zune for at opdaterer din telefon hvis der er en ny opdate.

 24. Pernille Busch siger:

  Har lige kørt opdateringer via Zune , intet nyt på MMS fronten.. Øv… kan i andre med lumia sende og modtage MMS?

 25. Steen siger:

  Hej Pernille! Jeg købte min Lumia hjem fra UK midt i december, satte mit TDC sim-kort i, skiftede til Danmark/dansk og har på intet tidspunkt haft problemer med MMS (eller andre elementer der typisk kræver opsætning). Virker jo også underligt, at det faktisk har virket for dig.

 26. Pernille Busch siger:

  Det er lige præcis det jeg mener… Det virkede g nu gør det ikke, jeg har også TDC, men ved så ikke om indstillingerne ikke står ordenligt et sted, TDC sagde at det var den app til MMS der ikke var lavet endnu… Underligt.

 27. pix siger:

  @Pernille. Jeg har haft 3 forskellige simkort i min Lumia. Med Telmore funger MMS – med Telia fungerer MMS – med Onfone kan jeg ikke få det til at funke, ligemeget hvad jeg gør.

  Lidt pudsigt når både Telmore og Onfone bruger TDC’s net …

  Med min forhenværende Omnia W fungerede MMS med alle 3 simkort.

  Jeg ved ikke om du er klar over at der er to steder, du kan vælge operatør: Indstillinger > Mobildata. Hvis den står til “automatisk”, kan du vælge “tryk for at vælge”. Det kan tage et par forsøg, men når den stopper med at søge (prikkerne holder op med at fare frem og tilbage i toppen af skærmen) så skulle den meget gerne finde TDC DK.

  Det andet sted: Gå ind på Markedplace > Nokia Collection og download app’en “Netværksopsætning”. Der skal du også vælge TDC DK i boksen “operatør”. Ved ikke om det er nødvendigt at gøre det begge stedet … men Better safe than sorry ;) – så det har jeg gjort.

 28. pix siger:

  P.S. til Pernille: Husk at slukke og tænde mobilen efter du har indstillet data. Så skulle det MEGET gerne fungere :)

 29. Pernille Busch siger:

  Hej Pix, er TDC DK ikke det samme som TDC MOBIL, som står der nu?

 30. pix siger:

  Jo, det burde det være.

  Hvordan forbindelsen kan være afhængig af en “app”, som du har fået at vide fra TDC, kan jeg ikke gennemskue – men lige netop kombinationen TDC / MMS / Lumia 800 er åbenbart en ligning, der er svær at få til at gå op . Mystikken breder sig …

 31. Pernille Busch siger:

  Det lykkedes :) Telenor skal der stå som netværk, hvis man har TDC :) WUHU

 32. Rasmus Christensen siger:

  Hey pernille… fik du det virkelig til at virke ved at indsætte telenor… hvis jeg gør det viser min lumia bare at jeg intet netværk har….:-(
  man er jo nødt til at forsøge sig her, for hos TDC kundeservice er der da bare absolut ingen hjælp at hente….
  inkompetente fjolser….

 33. Pernille Busch siger:

  Hej Rasmus . Ja det gjorde jeg, Telenor som udbyder inde i netværksopsætning, ikke i indstillinger/mobildata, der står den stadig på TDC MOBIL…

 34. Rasmus Christensen siger:

  øv… der kan jeg ikke vælge telenor….:-( crap…

 35. Rasmus Christensen siger:

  MEN…. valgte telmore…. og så virker det…;-) tak for tråden…;-)

 36. Pernille Busch siger:

  Kanon,nås lykkedes det for os begge ;)

 37. Michael siger:

  Amen ffs…Har lige købt min i fredags…Er bestemt ikke imponeret over batteritiden. Jeg hørte så at der var en ny update. Jeg har fået opdateres Windows Phone, men ikke fået firmware updaten…Og nu har vi den 13. februar…

 38. hyperbole siger:

  @Michael: Du finder et par tips i kommentarfeltet her, der måske kan løse dit problem:
  http://www.windowsphonefan.dk/2012/01/28/ny-udmelding-fra-nokia-om-batteriproblem/

  Og ellers, så er 11500 lige om hjørnet – det _må_ den simpelthen være…

 39. Michael siger:

  Har prøvet det…Må sige det er lidt frustrerende at den skal så meget til opladning som den skal…Den opdatering må snart komme, ellers går jeg ned og bytter lortet…

 40. hyperbole siger:

  @Michael: Hvis du er fingernem, behøver du ikke at vente:
  http://www.windowsphonefan.dk/forum//viewtopic.php?p=2071#p2089

 41. Mads siger:

  Uha, så kom min Lumia da lige og sagde der var opdatering…sætter den til Zune nu og lader den opdaterer :)

 42. Mads siger:

  Det er SÅ irriterende når de ikke skriver hvad opdateringen indeholder…der står bare “Nokia opdatering”…Nå, nu må vi se hvad den siger efterfølgende.

Leave a Reply