Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Hvor er Nokia Lumia 800 billigst?

Hvor er Nokia Lumia 800 billigst?

| 20. januar 2012 | 19 Comments


Som så mange andre oplever også jeg at mobilselskabernes priser og tilbud kan være overordentlig svære at få et overblik over. Selve mobilen koster ét, pakken med tale, sms og data noget andet, mens mit forbrug og behov oftest ligger et helt tredje sted.

Skal man købe den hos 3, CallMe, TDC, Telmore eller Telenor? Eller skal man hellere købe den helt uden kontrakt i Tyskland eller Danmark. Det er ikke helt let. EkstraBladet og mobil.nu har netop i dag givet deres bud, men hvad er jeres?

Hvor har I købt eller bestilt jeres Nokia Lumia 800, hvad gav I for den og hvad er jeres forbrug (tale, sms og data)?

Brug tråden forneden, og lad os høre om jeres erfaringer – tips, råd og eventuelle fortrydelser.

Kom frisk!

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. kim siger:

  Elgiganten sælger den vid til 3699 uden abonnoment og de har den på lager i alle farver :) har selv lige hentet min telefon der inde :)

 2. Michael siger:

  Har købt min hos CW-mobile.de for 425 euro = ca 3200 incl moms. Fungerer fint, selv om jeg skulle have lidt hjælp til opsætning af exchange / TDC løsning. Skal nu finde TDC play…..

 3. hyperbole siger:

  @Michael: Var det inklusiv levering?

 4. Mathias Gren siger:

  jeg købte min over amazon.de til ligegod 3500 med fragt og det hele, fik den efter 3 dage. Så var jeg nede ved 3 og få lavet mit abonnement om til 3MediumBasic til 179 om måneden (249 kr. i oprettelse), men var kunde i forvejen så fik det lavet om gratis. Kan varmt anbefales. :)

 5. Slate siger:

  Gav også ca 3200 hos CW-mobile.de tilbage i November; inklusiv levering… gik 6 dage fra bestilling til jeg modtog den.

  Mange tyske butikker tager ikke kreditkort; men flere sælger også via Amazon market

  http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3003124_-lumia-800-nokia.html

 6. SimonK siger:

  Eftersom jeg har meget tilfreds med mit 3Max abonnement, (da jeg er storforbruger af datadeling, og godt kan lide at det hele er samlet ét sted), kommer telefonen “kun” til at koste mig 1.800 hos 3, inkl. oprettelse (eller videreførsel, som de vist kalder det, når man allerede er kunde).

  Selve abonnementet, skal jeg jo have under alle omstændigheder, så derfor mener jeg ikke det er relevant at indregne den i prisen på min telefon.

  Jeg syntes selv det er en noget rodet historie at se på mobilpriser, da der er så mange forhold man skal tage hensyn til.

  Tag nu elgigantens pris, som jeg selv syntes er ret god for en unlocked telefon. Problemet er jo her, at man jo stadig skal have et eller andet abonnement på denne telefon også, dette ligger vel mellem 100-300 kr. om måneden. Så hvis man lige smider 6 måneder oven i prisen på sin unlocked pris, svare det først her til den pris man bør sammenligne med i diverse telebutikker, hvor man køber den med abonnement.

  Så 3.699 + et sted mellem 600-1.800 kr. så bliver selv den “billigeste” model med en unlocket telefon (6.699+600= 4.299) lige så “dyr” som med abonnement hos fx. 3, hvor den samlede pris ligger på 4.642 (dette vel og mærke med et abonnemnt som er væsentlig dyrer end de 100 kr om måneden som i regne eksemplet).

 7. Olander siger:

  Har købt min Lumia på DBA helt ny og ikke ud pakket for 3000,- Jeg er en glad mand:-)

 8. Alex siger:

  Købte min mobil hos Telenor.. Havde en gammel htc desire og med byt til nyt sparede jeg 1000,- på lumia.. Skriver faktisk dette indlag med den – og hold da kæft den er dejlig at skrive med :)

 9. Daniel siger:

  Køb den hos callme. Der koster den kun 4321, og så får man 10gb data (indtil den 4/9-2012 derefter 1 gb data) 6 timers tal og fri sms og mms.
  Deres dækning er faktisk rigtig god jeg oplever næsten aldrig at forbindelsen ryger. Så kan trygt anbefale at købe den der :-)

 10. Mark siger:

  TDC 3699,- Uden abb.

 11. Chfistian siger:

  Købt hos Telia, unlocked 500 kr betalt nu og så afdrag over 6 mdr. Tog deres billigste abb og smider det i skuffen :) har firma betalt TDC der istedet er smidt i … Virker perfekt, fed tlf!

 12. Michael siger:

  Ja det var incl levering. TDC Play er nu fundet og fungere. Er en glad mand …. smiler

 13. Kenney siger:

  ca. 3400 fra Amazon.de incl. levering
  Der gik en dag fra bestilling til jeg havde den, de sender med UPS så man skal lige indregne at man skal være en dag hjemme for at modtage, eller tage ud til UPS og hente.

 14. wp8 siger:

  Tog en gammel k750i med til Telenor og fik 500 kr rabat, så det blev ialt 3900 kr inkl. 5 timers tale, 3gb data og fri sms/sms hos Telenor.

 15. Christina siger:

  Jeg købte også min hos telia – har selv BiBoB, men ved telia er der en forsikring med på 2 år, hvor jeg har en selvrisiko på 100 kr. ikke 1.000,- KUN 100,- og jeg kan smadre den “ved et uheld” 2 gange på de to år. Prisen blev lige godt 4.000,- m. et abon. på 30 kr/md.
  Så gav jeg 2.500,- på dagen og så har jeg delt resten over 4 mdr. ;)

 16. Knud siger:

  Købte min i Telenor-butikken i den lokale Føtex.
  Smed en gammel Nokia 6210 i bytte, den gav de 500 kr. for.
  Den samlede pris (inkl. 6 mdr. abonnement) ender på knap 3000 kr.

 17. Martin siger:

  Kan se at Bilka også er begyndt at sælge dem til 3332 kr. Jeg vil nok heller købe der end i Elgiganten, der er aldrig noget brok i Bilka hvis der er reklamationer, det oplever man sku meget i Elgiganten.

Leave a Reply