Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
TDC: Nokia Lumia 800 topper salgslisten

TDC: Nokia Lumia 800 topper salgslisten

| 25. januar 2012 | 1 Comment

Mens der stadig er spekulation om de globale salgstal for Nokia Lumia 800, og mens vi stadig venter på Nokias kvartalsregnskab torsdag, så har Mobil.nu indhentet et par udmeldinger fra de danske teleselskaber. Her forlyder det at Nokia Lumia 800 – med et salg tre gange så højt som nummer to – topper listen over TDCs mest solgte smartphones. Her må vi så gætte os til nummer to på listen, men både iPhone 4s og Samsung Galaxy S-II er gode bud.

Også hos Telia går det godt med salget af Nokia Lumia 800. Selvom det her ikke er “på niveau med iPhone” og kun er “den næstbedste salgsstart vi har oplevet med en mobil“, så er der åbenbart især i butikkerne stor interesse for Nokia.

Derimod ser det ud til at have kostet mobilselskabet 3, at de ikke gik tidligt med på vognen. Her har salgstallene kun fulgt og ikke oversteget forventningerne.

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. hyperbole siger:

    Det officielle salgstal blev 1 million+:

    “having sold well over 1 million Lumia
    devices to date”
    http://www.results.nokia.com/results/Nokia_results2011Q4e.pdf

Leave a Reply