Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Rygte: Windows Phone 7.6 (Tango) kommer med Skype og G+ indbygget

Rygte: Windows Phone 7.6 (Tango) kommer med Skype og G+ indbygget

| 28. januar 2012 | 6 Comments

Så er der endnu et rygte på banen, men nøj hvor er det interessant :)

Ifølge dette rygte, og bemærk dette er et rygte med stort R, skulle Microsoft have skubbet Skype integrationen i Windows Phone til Tango updaten, i stedet for Apollo som man ellers regnede med.

Tango skulle komme allerede her i Q2 2012, hvor Apollo først skulle være klar i løbet af Q4 2012.

Udover at Skype integrationen skulle være med i Tango, så skulle de også have taget Google+ integration med.

Så måske kan vi se frem til både Google+ og Skype integration direkte i Windows Phone inden for de kommende 6 måneder – sweet :)

Her er et citat fra PocketPC.ch som er dem der oprindelig har postet om dette.

In this early beta phase, the implementation of Skype and G + is still rather experimental. Telephoning via Skype seems to work not as yet, but it is prepared. G + chat and Skype chat work but already well. The front camera, which will be the next generation of Windows phones standard, is included in the Skype video calling. It is thus possible to receive video calls and to make, but in the pre beta with some problems and crashes. That Google Hangout, the video calling G +, will also follow, is likely, but the timing is still unclear, given that the API of G + is still not so far advanced, to make this possible.

Ovenstående er et screenshot fra PocketPC.ch. Nogle har bemærket at “oo” i Facebook og Google ikke er ens, hvorfor dette meget nemt kan være et fake screenshot – just saying.

Ja, det lyder måske nok lidt for godt til at være sandt, men HVIS dette er sandt kunne det forklare hvorfor vi endnu ikke har set den Skype app til Windows Phone endnu som ellers blev lovet for mange måneder siden.
Microsoft kunne måske holde denne tilbage, hvis Tango med Skype integreret er lige om  hjørnet.

Noget som kunne tale imod dette er at Microsoft hele tiden (eller og er det også rygter kan jeg ikke helt huske) har meldt ud at Tango skulle være en mindre opdatering uden de store ændringer.
Historisk set er Microsoft ikke kendt for at lave sådanne stunts, som dette ville være, så det meste tegner nok i retning af at dette forbliver et rygte – men jeg håber da jeg tager fejl :)

Hvad tror du? Sandt eller falsk?

Kilde – tak til hyperbole for at postet om dette i forummet

Tags: , ,

Category: Rygter

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Plaschke siger:

  Det er ikke ægte. Vandmærket er bag ved billedet og skrift typerne er ikke helt ens. Google+ er usandsynligt at blive implementeret i WP7. Skype kommer nok på et tidspunkt :-)

 2. Mads siger:

  Ja, selve det screenshot der er nok pænt fake, men det betyder jo ikke at det ikke kommer kan man sige. Men du har nok ret, G+ kommer sgu nok ikke…ingen bruger det jo.
  Skype det kommer helt sikkert, alt andet ville være dumt af Microsoft, de har jo købt Skype, så selvfølgelig skal det integreres :)

 3. NextWPosISwin8 siger:

  Helt sikker fake. Skal de ikke lige komme med 7.5 update først. han/hun :) har valgt at kan kalde den for 7.6 lol. og så også valgt at vil dokumentere det med et billede for at det skal se mere ægte ud. Hvorfor skulle nyheden lige from fra .ch. Og google + intergreret. alle de rygter tilsammen lygter af fake. Jeg tror at der går lang tid før at WPos kommer til at hedde 7.6. Det er sikkert en android freak som har lavet dette rygte. hehe

 4. Mads siger:

  @NextWPoslSwin8: Jeg tror også det er fake, men Windows Phone er i version 7.5 allerede nu, så 7.6 er i teorien den “næste” version. :)

 5. NextWPosISwin8 siger:

  jamen vores version hedder jo stadig kun 7.10.8107.79 man må vel gå ud fra at den kommer til at hedde 7.5 på et tidspunkt. og så derefter 7.6

 6. NextWPosISwin8 siger:

  anyway tak for en fin hjemmeside. :)

Leave a Reply