Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Så er Wordfeud klar til Windows Phone

Så er Wordfeud klar til Windows Phone

| 30. januar 2012 | 15 Comments

Så er det populære ordspil – Wordfeud – klar til Windows Phone Marketplace.

Dette er endda før tid, da det tidligere var meldt ud at det skulle være klar 1. februar 2012 – men ok, nu er det jo også klart til 1. februar.

Hent Wordfeud fra Marketplace her

Tak til Alf og Ricky for tippet.

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Jesper siger:

  Så det er gratis på Android og iOS, men vi skal give 19 kr. ? I don’t get it…

 2. Jesper siger:

  Ahhh, det er kun uden ads det koster penge. Fint nok…

 3. Mads siger:

  @Jesper Jeg tænkte det sammen, men Windows Phone Marketplace har jo den her lille “Prøve” funktion som altid er gratis :)

 4. SimonK siger:

  Jeg ved at det til iPhone også har en betalingsudgave.. Godt nok til 18,- tror jeg. Men jeg er af den opfattelse at det er sådan på nu alle 3 platformer at man selv vælger om man vil se på reklamer, eller man vil betale sig for at undgå reklamer..

 5. Mads siger:

  @SimonK: Hvilket vel er fair nok kan man sige?

  Men på Windows Phone Marketplace, kan man bare godt lige blive lidt “forskrækket” når man ser Wordfeud til 19 kr., men man bliver så glad når man opdager at der er en gratis version i form af “prøve” udgaven :)

 6. San siger:

  Download “alphajax” det er det samme:)

 7. SimonK siger:

  @Mads

  Jo, det er da mere end fair! selvom det nok ikke stod klart i min kommentar, var det egentlig hvad jeg gerne ville frem til :)

  @San

  Det er korrekt at “alphajax (som kun er på engelsk)”, af udseene ligner wordfeud, men ligefrem at kalde det for “det samme” er nok at stramme bue lidt.

  Med wordfeud spiller du mod alle dine venner og et kæmpe community på tværs af nu 3 mobilplatformer, for ikke at tale om at wordfeud nu bruger den danske retskrivningsordbog. Jeg ved naturligvis ikke hvilke spil på mobiltelefon der bliver talt om blandt dine venner, men min opfattelse er at wordfeud nærmest er blevet til en epidemi i Danmark. Jeg mener oven i købet at det var med i go’ aften danmark for ikke ret mange uger siden, hvilket der tros alt kun er en håndfuld apps der har formået indtil nu.

 8. Erik siger:

  Har allerede mødt de første par cheaters.
  Helt ærligt hvor ynkelig kan man være?

 9. San siger:

  Du har ret simon:) Det er noget helt andet:) Jeg har næsten ikke lavet andet siden jeg har fået det på min Nokia Lumia 800:(:P

 10. Pim siger:

  Hej

  Hver gang jeg klikker på på den fulde udgave gratis, så kommer jeg ikke videre og bliver stadigvæk præsenteret for kravet om betaling. Jeg har Lumia 800.

 11. Mette Harild siger:

  Hej.
  Jeg har en Lumia, hvor jeg har betalt for wordfeud – 20 kr. Og øv hvor er jeg skuffet. Mange ord er ikke i ordbogen, så man kan ikke skrive dem. Når man spiller mod iphone, er man lidt lost. Desuden kan man ikke se, hvor mange point man får, hvilket også er ringe. Jeg har betalt for spillet, men mange jeg spiller imod har en masse fordele med deres iphone, som jeg ikke har, og de har spillet gratis. :((((

 12. Annie siger:

  Er der en måde hvorpå man kan se mulige point når man spiller wordfeud på Windows Phone?

Leave a Reply