Nokia Lumia 800 i Go’morgen Danmark

| 31. januar 2012 | 7 Comments

Så kom Nokia Lumia 800 i Tv2’s Go’morgen Danmark, det er en ret hurtig gennemgang af telefonen, men den er der trods alt og får nogle “ok” ord med på vejen.

Om ikke andet har Hr. og Fru. Danmark set telefonen nu.

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mads siger:

  Han er svært tilfreds med “Google mobilen”, fordi den “integrerer godt med Googles tjenester” – hvad nu hvis man ikke bruger Googles tjenester?
  :P

 2. Mads siger:

  “Google mobilen er også et godt køb pga. skærmen”? Ja skærmen er vigtig, men det er vel ikke dét som man køber telefonen for, altså fordi den har en god skærm. Hvis det var tilfældet så havde Nokia nok bare sat gode skærme på deres Symbian telefoner :P

 3. Bo Andersen siger:

  Hvis han ville kunne han godt have fundet en mere positiv vinkel på den synes jeg… men jeg er så også på grænsen til lykkelig over hvor dejlig den er :)

 4. SimonK siger:

  Det er altså godt med den typiske præsentation af næsten alle android funktioner.

  “Det er rigtig smart -> hvis bare der virker”

  Her refereres til den “vildt smart” funktion hvor du kan låse din telefon på med ansigtet. Når man forsøget dette 3 gange på live tv og det ikke virker, så er der altså virkelig grænser for hvor “vildt smart” en sådan funktion er.

  Jeg vil gå så vidt som at sige at han bare manglede at fortælle at hvis man lige hoppe i den her hvide heldragt som skjuler alt andet end dit ansigt, hvorefter du går ind i det her skyggeløse hvide testrum, så fungere den her lås op funktion bare top-max. :)

  Hello, vi lever i en virkelig verden, men virkelige omgivelser… hvis den ikke dur i et studie foran et kamera, så dur den ikke… basta.

  Ok, det var så min spasme over androide funktioner… men det virker bare så uendeligt halvt hver gang syntes jeg.

  De mest rosende ord omkring Nokia telefonen må være at han mener det er den flotteste smartphone han har set.

  Lige til slut, hvordan kan man lave en “objektiv” gennemgang af nuværende smartphones ved at have 3 android telefoner og 1 windows phone med i studiet? Det giver jo ingen mening.. men det kan godt være det bare er mig som er sur og gnaven, når TV2 henter “eksperter” ind i studiet som tilsyneladende ved en “masse” om hele smartphone markedet.

 5. Plaschkw siger:

  Ikke den bedste anmeldelse. Han nævner at der er god integration med dine Facebook og sim kontakter. Integrationen må da siges at være fantastisk! Og så aner han tydeligvis ikke at en opdatering af Nokiaen klarer de problemer kameraet har haft.

  Han skøjter meget hurtigt over Lumia’en og prøver at fremhæve en ligegyldig funktion hos android mobilen. Ikke så objektiv gennemgang synes jeg.

 6. Mikkel Hansen siger:

  Lige et par spørgsmål out of topic

  Jeg har lige modtaget en Nokia Lumia 800 og syntes ikke rigtig jeg kan finde internet deling i telefonen, som jeg havde før på min HTC Titan – nogen der ved hvorfor..??

 7. Christian siger:

  Den er desværre ikke eksisterende endnu. Dette er jeg også ret skuffet over, da jeg kun hurtigt spurgte en kollega hvor vidt han havde det i hans HTC Mozart, hvilket han havde. Købte den selv uden specifikt at tjekke funktionaliteten på Lumia 800. Dog kommer det vist i en fremtidig opdatering, som forhåbentlig er snart…

Leave a Reply