Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Anmeldelse af Nokia Lumia 800 (mobiltest.dk)

Anmeldelse af Nokia Lumia 800 (mobiltest.dk)

| 6. februar 2012 | 0 Comments

For knapt et år siden, og til de flestes store overraskelse, meldte Nokia ud, at man fremefter ville satse på Windows platformen til fremtidige Smartphones (godt tilhjulpet af en stor pose penge fra Microsoft). I udlandet nåede Nokia Lumia 800, der er den første Nokia mobil med Windows styresystem, frem op til julesalget, mens vi her i Danmark har måttet vente til 2012, før den endelig kom frem i butikkerne.

At Nokia valgte at tage et nyt styresystem ind og derved på sigt at droppe deres eget Symbian system, der har tjent dem godt gennem mere end 10 år, har med sikkerhed været en stor beslutning. I denne test ser vi nærmere på, om det så har været en rigtig god idé eller det fortsat er uvist, om Nokia er tilbage blandt smartphone eliten. Det og meget mere finder vi ud af i denne første og længe ventede test af en Nokia mobil med Windows – god læse lyst.

Læs hele anmeldelsen på Mobiltest.dk

Tags:

Category: Anmeldelser

Leave a Reply