Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
yahtzee metro

yahtzee metro

| 6. februar 2012 | 5 Comments

Så er der endnu et dansk udviklet spil på Windows Phone Marketplace – yahtzee metro – med følgende Marketplace beskrivelse.

This is a classic game of yahtzee, but with a twist. You roll symbolic dice instead of normal numbered dice.
Action with up to 6 AI or human players.
Settings are available so gameplay can be changed, like for instance disabling selections and altering points for yahtzee etc.

 

Dette indlæg er ikke en anmeldelse og ej heller nødvendigvis en app jeg personligt har testet. Se dette indlæg som en måde at sprede kendskabet til danske/dansk udviklede Windows Phone apps.

Tags:

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Rene siger:

  Bryder mig ikke om at der er symboler på istedet for tal. App’en havde været meget bedre som den klassiske Yatzy IMO :) De øvrige Yatzy apps til WP7 mobiler bærer desværre præg af for få scoremuligheder.

 2. Frederik siger:

  Hej Rene,

  Tak for feedback, altid rart at få lidt kritik :)

  Jeg anvendte symboler for at spillet til at fremstå anderledes and de andre yatzy spil. Som du siger er der masser af yatzy spil, så at lave endnu et syntes jeg var for kedeligt.

 3. Rene siger:

  Hej Frederik.

  Det der tiltaler mig ved en Yatzy app, er et overskueligt view over scoreboardet med mange scoremuligheder. Alt for mange Yatzy apps kører med standardscoren som er 1 par, 2 par, 3 ens, 4 ens, lille/stor straight, hus, chance og yatzy. Det er langt sjovere at inkludere 3 par, 2×3 ens, royal, tower (4+2) osv. – men det kan måske være for at undgå at man skal scrolle ned?

  Det der er godt ved din App, er metro-interfacet…den er der så vidt jeg kan se ikke nogen andre yatzy-spil der benytter sig af. Derfor ærger det mig at du bruger symboler…kunne det være en mulighed at man kan vælge mellem tal/symboler i settings eller lignende?

 4. Frederik siger:

  Jeg tænkte faktisk på at have denne mulighed i spillet, men ventede på at se om der kom feedback fra brugere, før jeg udviklede det. Den feedback klarede du så :)

  Det er noteret og kommer med i version 1.1. Hvornår jeg lige får den udviklet kan jeg ikke sige.

 5. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely helpful and it has helped me out loads.

  I’m hoping to contribute & aid different users like its aided me.
  Great job.

  For a wonderful response please check out this website – dietary supplement and nonprescription drug consumer protection act

Leave a Reply