Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Podcast detalje på Windows Phone

Podcast detalje på Windows Phone

| 9. februar 2012 | 2 Comments

Jeg havde her til morgen en ret fed oplevelse med Windows Phone, Podcast, Zune og hele synkroniserings aspektet – som jeg tænkte jeg lige ville dele med jer.

Jeg har været så heldig igen at få lov at låne en Nokia Lumia 800 af Nokia – yessir! Nu hvor jeg har den regner jeg med at lave nogle indlæg i forbindelse med de kommende opdateringer der skulle være på vej som skulle hjælpe på batteriet og kameraet.
Men nok om det, det som er interessant her er at jeg netop er skiftet fra én Windows Phone til en anden.
I mit tilfælde fra LG Optimus 7 til Nokia Lumia 800.

Da jeg taget Nokia’en i brug sætter jeg den selvfølgelig til min PC og synkroniserer via Zune. Jeg går her ind i podcast delen af Zune og højre klikker på de podcasts jeg gerne vil have synkroniseret og vælger at de skal synkroniseres med denne nye Nokia Lumia 800.

Jeg er fortiden ved at høre en podcast i 6-7 dele (Steve Jobs bogen – hvis nogen skulle være interesseret). Jeg var på min LG Optimus 7 nået ca. halvt ind i del 2 og regnede derfor med at når jeg nu var over på en ny telefon så skulle jeg nok lige spole ind til der hvor jeg var nået til.

Men der blev jeg glædeligt overrasket her til morgen. Jeg tænder telefonen og går ind i Zune på telefonen og finder min podcast.
Her ser jeg at den ikke har synkroniseret del 1 (fordi den ved at den har jeg hørt) og da jeg starter del 2, som den har lagt over på telefonen, så starter den præcis der hvor jeg slap podcasten for flere dage siden på min LG Optimus 7!

Det er sgu da cool! Det er en lille ting, men det er sådanne nogle små detaljer som er med til at gøre oplevelsen lækker.

Jeg var godt klar over at Windows Phone kunne huske hvor man var nået til i en podcast på telefonen, men var ikke klar over at denne information blev taget med over på en ny telefon.

Fed lille detalje jeg opdagede her til morgen :)

Tags: ,

Category: Andre nyheder, Tips & Tricks

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ronnie siger:

  Det er sq da sejt!

  Afprøvede også lige video podcast på zune playeren på pc. Jeg stoppede zune-afspilleren midt i videoen. Og hoppede over til telefonen. Ja, den fortsatte der hvor jeg slap!

  Lækker deltalje!

 2. Mads siger:

  En fuldstændig utilgivelig detalje, er dog at man ikke kan ‘skrubbe’ i lydfiler. Her er man nødt til at holde ‘spole’ knappen nede, som på en gammel båndoptager.

  At man ikke blot kan springe til det sted man ønsker, og jeg kan slet ikke begribe hvorfor det er sådan.
  Det er virkelig nitten, og klart en af de største minuser ved WP7.

Leave a Reply