Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Facebook app opdateret - redesignet

Facebook app opdateret – redesignet

| 14. februar 2012 | 12 Comments

Så er Facebook app’en til Windows Phone blevet opdateret til version 2.3.

Der skulle eftersigende være tale om et “redesign” af app’en og den skulle være forbedret på flere måder – altså en relativ stor opdatering.

Hvad præcis der er ændret er svært at sige helt præcis. Jeg bruger ikke Facebook app’en normalt selv, bruger bare det indbyggede i Windows Phone, så da jeg installerede og prøvede den her tidligere var det svært at gennemskue hvad der var ændret.

Men nu er nyheden da givet videre :)

Er du normal bruger af Facebook app’en kunne det være interessant at høre om den er blevet bedre efter opdateringen.

Tak for tippet til Christian.

Kilde

Her er et lille video review af app’en.

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Hans Tosti siger:

  Absolut et markant løft med 2.3! Nu kan man tilgå Sider og Grupper ligesåvel som newsfeed bliver præsenterer meget bedre.

 2. Mathias siger:

  Vis den ikke viser, at der er en opdatering til facebook app’en i marketplace, skal i bare geninstallere app’en. Vil sige den er blev betydelig bedre! dog kunne jeg godt lide det gamle design, lidt synd de ikke beholde noget af det.. :)

 3. hyperbole siger:

  Ellers er der dette tip til at fremtvinge app-opdateringer:
  http://www.wpcentral.com/tip-force-app-update-windows-phone-marketplace-video

 4. Alf Lenni siger:

  Den er langt bedre da du nu kan administrere groups og alt det der gejl. Jeg bruger den kun til det. Alt andet Facebook klarer WP jo selv. Men coolio er det da!

 5. Alf Lenni siger:

  Og den nye er 1000 gange hurtigere!

 6. Peter siger:

  Længe ventet forbedring! Blot er min mobil til reparation så må vente på at teste :(

 7. Mads siger:

  Ok godt at hører at den rent faktisk er bedre. Kan være jeg skal give den et kig, men nu er jeg ikke den helt store FB bruger, så det WP kan som standard er normalt alt hvad jeg har brug for.

 8. Mads siger:

  Har lige smidt en video på jeg faldt over inde i forummet.

 9. kenneth siger:

  super. men kan stadig ikke se venners venner…. det mangler big time!

 10. Rene siger:

  Nu mangler de så at fikse den tilbagevendende bug (som også findes i iOS og Android)…nemlig visningen af nye notifikationer på live-tilen…den står pt. ved mig til 8 stk selvom jeg HAR været inde i app’en og tjekket samtlige nye notifikationer.

  Nogen der har et godt tip til dette??

 11. Mads siger:

  Arhh ok, NU fik jeg den rigtige version! Hentede ellers FB app’en i forgås fra Marketplace og synes ikke jeg kunne se de store ændringer.

  Men så her før fik jeg en opdatering fra Marketplace og NU ser den anderledes ud :P

 12. Rene siger:

  Ok jeg kan så informere at hvis man går ind i Personer og venter på at “nyhederne” bliver opdateret der…så forsvinder notifikationsikonet på Facebook live tilen. Ærgeligt at app’en ikke selv kan fjerne det ??

Leave a Reply