Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia blandt de mest efterspurgte nu

Nokia Lumia er allerede blandt de mest efterspurgte

| 14. februar 2012 | 6 Comments

Det går tilsyneladende rigtig godt for Nokia med deres nye Windows Phone – Nokia Lumia 800.

Faktisk går det så godt at det er den anden mest efterspurgte telefon her hjemme i januar, kun overgået af iPhone 4S – og Nokia Lumia 800 kom først i butikkerne d. 20. januar.

Endnu en glad Nokia Lumia ejer blev det til her forleden, da Christian fik sin Windows Phone.

Tak for lån af billede til Christian Trovatten – den glade Nokia Lumia ejer

På trods af at Lumia 800 først kom på markedet herhjemme d. 20/1, så er søgningen på Lumia’en til at få øje på. Således kom Lumia 800 ind på andenpladsen på top 10-listen, over de mest søgte telefoner på Mobilpriser.dk.

En tendens der også mærkes ude i markedet. En rundspørge hos TDC, Telia og Telenor viser, at Lumia 800 går som varmt brød ude i de store telebutikker.

”At Nokia har succes er ikke underligt. Deres stærke brand, bringer positive følelser frem i de fleste danskere, og så oser Lumia 800 af kvalitet og brugervenlighed. Nokia er blevet en værdig fighter mod Android og iPhone, og det ved køberne, der stemmer med deres pengepung, godt,” siger mobilekspert John G. Pedersen fra Mobilsiden.dk.

Læs mere: http://www.recordere.dk/indhold/templates/design.aspx?articleid=6361&zoneid=5#ixzz1mMTaV96U

Tak til Dan for tippet.

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Plaschke siger:

  Wow!! Det må være den nye Lumia 900.000 med 46″ skærm 0_0

 2. Mads siger:

  Ja, jeg havde heller ikke forestillet mig den var SÅ stor i virkeligheden. På de videoer jeg har set ser den noget mindre ud.

  :P

 3. Olander siger:

  Var der nogen der sagde Valentins dag;)

 4. Mads siger:

  @Olander: Haha, ja, “til manden der har alt” :P

 5. Alf Lenni siger:

  Tip til folk i KBH. Telia paa Noerrebro har som de eneste i KBH endelig faaet de nye NOKIA Lumia 800 TPU CC-1031 cases (dem som foelger med i kassen). Cyan, Magenta, Groen, Gul og Sort. 99,-

 6. Martin siger:

  @Alf Når du siger Telia på Nørrebro, hvor mener du så? På Telia hjemmeside er der kort over deres forretninger, og der kan jeg ikke finde nogen på Nørrebro.

Leave a Reply