Lækkede screenshots af Windows Phone ‘Tango’ afslører nye features

| 16. februar 2012 | 4 Comments

wp7forum.ru er kommet i besidelse af nogle screenshots/informationer af næste opdatering til Windows Phone, som har kodenavnet Tango.

Disse screenshots/informationer (hvis de er korrekte), afslører nye features.

Bla. ser det ud til at man med Tango får mulighed for at sende flere elementer i MMS’er, så man fx kan sende 2 billeder på en gang. Med den nye indbyggede “stemme optager” som der også skulle komme, bliver det nu også muligt at sende optagede lydfiler via MMS (og email antager jeg).
For lige at toppe det, så skulle man derudover også få mulighed for at sende videoer via MMS – en feature som jeg personlig ser frem til.

Hardware mæssigt ser der også ud til at være nogle ændringer. Minimums kravet til hukommelse bliver sat ned til 256MB ram. Dette er dog ikke den store overraskelse da rygterne hele tiden har sagt at Tango skulle hjælpe Windows Phone med at kører på mindre/billigere hardware.
En ting som jeg dog ikke havde hørt om før er at de måske også sætter minimums kravet til kameraet ned fra 5MP til 3MP.

I følge wp7forum.ru, så kan man i Tango også eksporterer sine kontakter fra telefonen til sit SIM-kort. Denne synes jeg virker en smule underlig. At have kontakter på sit SIM kort er det ikke så’n lidt gammeldags? Hook da op til Gmail, Exchange, Hotmail etc. så har du alle dine kontakter…lad nu det SIM kort være i fred, så det kan koncentrere sig om at håndtere data og opkald.

Nu må vi se, dette er kun lækkede oplysninger, så der er ingen garanti for at det passer. Vi må nok vente til MWC sidst i denne måned med at hører mere.

Tak til Mikkel for tippet.

Kilde

Tags: , , ,

Category: Rygter

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Weber siger:

  Hvilke telefoner kommer til at nyde godt af den opdatering. Jeg har personligt en Lumia 800, vil den være blandt de telefoner som vil få glæde af opdateringen?

 2. Martin siger:

  Jeg venter spændt på wifi hotspot til Lumia 800… Hvor bliver det af?? :D

 3. Mads siger:

  @Weber: Alle Windows Phone telefoner skulle gerne få glæde af denne opdatering. I hvert fald i store træk.

  @Martin: Ja, internetdeling må gerne snart komme til Lumia, Nokia har meldt ud at de er i gang.

 4. @Mads, ang. internetdeling, de skal godt nok sørge for at gennemteste det inden de sender det ud, jeg havde endeløse problemer med WIFI adgangen på min Radar efter jeg begyndte at bruge internet deling.
  Her er et link til nogen der har haft samme problem som mig.
  http://forums.wpcentral.com/radar/182884-2.htm

  Jeg vil hellere undvære internetdeling end mit WiFi som jeg faktisk endte med slet ikke at have nogen gavn af på min Radar og så måske vente den ekstra måned for at det virker ordentligt på Lumia 800 og de ikke bare skynder det ud (: .

Leave a Reply