Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 800 har langt bedre signal end mange andre smartphones

Nokia Lumia 800 har langt bedre signal end mange andre smartphones

| 16. februar 2012 | 1 Comment

Mobil.nu har haft sendt nogle Nokia Lumia 800 ud til jeres brugere og brugerene kvitterer så med at skrive deres erfaringer med telefonen.

Seneste artikel i denne serie omhandler bla. at Nokia Lumia 800 har bedre signal end andre smartphones.

I den første del af min test, var jeg inde på, at jeg havde en forventning om, at signalet trænger bedre igennem, da telefonen er lavet i polycarbonat. Her er min forventninger til fulde blevet indfriet – Lumia 800 har fremragende modtagelse af signalet – langt bedre end de sidste mange telefoner jeg har haft.

Læs hele artiklen på Mobil.nu

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. pix siger:

  Pudsigt så forskelligt vi kan opleve det.

  Jeg har faktisk lige den modsatte erfaring. Her hvor jeg bor er der fine modtageforhold til den ene side og knap så gode til den anden.

  Med Omnia W har jeg 2-3 streger på den dårlige side, men uden nogensinde at ha’ mistet signalet. Med Lumia 800 ligger den på 1-2 streger og signalet forsvinder helt med jævne mellemrum

  Til den gode side siger den 4-5 streger (ud af 5) med Omnia W og 3-4 med Lumia. Ingen af dem har mistet signalet nogensinde.

  Jeg ved ikke rigtig hvad jeg kan slutte ud af det … andet end at Omnia W er bedre til at modtage signal end Lumia 800 (i hvert fald her hvor jeg bor).

Leave a Reply