Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Om en uge: Mobile World Congress 2012

Om en uge: Mobile World Congress 2012

| 20. februar 2012 | 2 Comments

D. 27. februar løber Mobile World Congress 2012 af stablen i Barcelona.

Det er efterhånden længe siden vi har hørt noget nyt officielt fra Microsoft mht. Windows Phone. Derfor må man forvente at Microsoft viser Tango frem og forhåbentlig deler nogle spændende nye features og tiltag.

Samtidig bliver det også interessant at se hvad Nokia og andre producenter har at byde ind med af hardware og services.

Jeg har modtaget en email som meget godt kridter banen op, her op til MWC2012 – tak til Erik for emailen:

Det forlyder at Nokia vil præsentere en low entry model Lumia 610 på markedet, og efter sigende vil den blive den første med Tango softwaren som dog vil være kraftig neddroslet. Men mon ikke vi enten ser eller kommer til at høre mere om Tango i Barcelona. Den skulle efter sigende blive meget billig, for på den måde at introducere flere kunder til Windows Phone og på den måde hente større markeds andele.
Ydermere skulle Lumia 900, efterfølgeren til Lumia 800, også blive præsenteret på det Europæiske marked, der er dog forlydender om at den kommer til at hedde Lumia 910, men endnu er der ikke noget be/afkræftet. Det bliver rigtig spændende at se hvad de forskellige producenter præsenterer og se hvor meget de gør ud af at promovere Windows Phone, og ikke bare på Smartphone delen men lige så meget på Tablet området med Windows 8. Men umiddelbart som jeg har kunnet finde ud af, kommer flere af producenterne med flere modeller og Kinesiske ZTE er også på vej ind på markedet. De er ellers kun kendt for øjeblikket med Low End Android mobiler, der kører med ældre versioner af Android OS – Hvordan de tager kampen op med Samsung, Nokia, HTC og LG bliver spændende at følge.

Om lidt over en uge ved vi mere :)

Kom frisk med bud på hvad du tror vi kommer til at se til MWC2012.

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Se Nokia's pressekonference på mandag - live | WindowsPhoneFan.dk | 25. februar 2012
  1. Mr. Jensen siger:

    Kun være fedt om den europæiske version af Samsung Focus S blev introduceret. Kan dog være at Samsung venter med store Windows Phones til Europa. Måske når Windows 8 og hd skærmopløsning bliver muligt.

Leave a Reply