Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Anmeldelse af Nokia Lumia 800 - kennethlund.dk

Anmeldelse af Nokia Lumia 800 – kennethlund.dk

| 23. februar 2012 | 2 Comments

Så har Kenneth Lund (Mr. LivingSmart) også begået en anmeldelse af Nokia Lumia 800, en meget positiv en af slagsen faktisk.

Jeg har nu haft Nokia Lumia 800 til test i en lille måneds tid og jeg må tilstå, at jeg er både glad og imponeret – det vil jeg prøve at skrive lidt om i denne alternative anmeldelse.

Mange Nokia Lumia 800 anmeldelser går på data og målbare fakta – ram, cpu hastighed, skærmopløsning osv. Jeg vil her i stedet tage udgangspunkt i hvordan jeg, som mangeårig bruger og “discipel” inden for samtlige af Apples iPhone-modeller frem til i dag, har oplevet mødet med en HELT ny telefon med en helt anden tankegang og faktisk er jeg rigtig glad fordi Nokia og Microsoft har lavet en imponerende lille perle af en mobiltelefon.

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft den her boblende lyst til bare at anbefale en telefon til andre. Måske skal vi helt tilbage til iPhone 3G?

Læs hele anmeldelsen her

Nu kan Kenneth ENDELIG “living-rigtig-smart” med sin Windows Phone fra Nokia ;)

Tags: ,

Category: Anmeldelser

Leave a Reply