F.C. København

| 23. februar 2012 | 1 Comment

Nogen husker måske at jeg skrev om at der skulle udvikles en FCK app over en weekend i Parken. Denne app er nu klar i Windows Phone Marketplace.

F.C. Københavns officielle app til Windows Phone. Du får alle de seneste nyheder fra klubbens univers lige ned i hånden, herunder adgang til FCK TV og Radio Løvetimen. Du får også nem adgang til kampkalender, spillerprofiler og masser af statistik. App’en er udviklet af fans for fans.

 

Tags:

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps, Danske Apps

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Olander siger:

    Se her er der sq da nogen der har brugt hjernen da de udviklede denne app,er ved at være træt af alle de apps der bygge på det samme om og om igen,firkantet sorte kasse med hvid tekst der åbenbart det nye SORTE,eller er der virkelige så store begrænsninger i udviklingen af apps til WP 7 ?

    Skrevet af en der holder med Brøndby IF ;-)

Leave a Reply